Aniston

Klørkonge

Sitet med fjong og fjogede rensdyr.

Noget af det første jeg tænkte, da jeg faldt over sitet Klørkonge, var når jeg som teenager chillede til tegneserier med The Fabolus Freak-brothers og Rune. T. Kidde's sjove striber.
Klørkonge
Grunden er helt klart at både stregen og humoren minder om hinanden. Men hvor Freak brødrene udelukkende kvajer sig på det amerikanske kontinent, og Rune ikke er en man har hørt fra længe, så er Klørkonge rå-dansk, rå-sjovt og rå-nyt.

Og selvom man aldrig har hørt om Freak Brothers eller Rune T Kidde, kan det være at man alligevel synes at kunne genkende stregen, og så er svaret enkelt: Magasinet Menneske. Både tegneren og manden bagved, er nemlig en og den samme og hedder til dagligt Boris Boll.
Sitet er helt klart et af de fedeste jeg længe har været inde på, og har alt hvad jeg behøver for at få dagens grin, noget vi jo alle ved er uundværligt i disse mørke tider.

Så om du er til århusianske godnat historier, eller hellere vil have dem på københavnsk. om du er til 3 X fjong, skøre hunde eller fjogede rensdyr, så kan du stensikkert finde det på danmarks første mp3 forlag... -Klørkonge.

Tjek det helt klart ud på: www.kloerkonge.dk
ANNONCE
Del

Seneste nyt