Aniston

Klip-klappere

Med personlighed

Mathilde, Emma, Mor, Sitle... Ja, skriv hvad du har lyst til. Det nye koncept gør det muligt, at gøre sine klip-klappere personlige. Konceptet indeholder et væld af bogstaver, og tegn i forskellige designs.
Klip-klappere
Aniston.dk får vi rigtig mange pressemeddelelser og lad mig sige det pænt - mange af dem er noget hø, men engang imellem dukker der alligevel nogle guldkorn frem, som skal undersøges nærmere.

"Klip-klappere med personlighed" Sådan lød overskriften på en pressemeddelelse, jeg i starten af ugen modtog. Det lød ret spændende, så jeg gik i gang med at undersøge, hvad det egentlig var for noget.

Konceptet er ganske enkelt og gør det muligt for alle, at sætte rhinsten-bogstaver på klip-klappere, således at man kan skrive sit eget navn, kælenavn, yndlings band, etcetera. På den måde kan man få sine helt personlige klip-klappere.

Det kommer fra USA, har været i England og er nu også nået til Danmark. Konceptet består blandt andet af bogstaver, som kan trækkes på remmene, der sidder på klip-klapperne, ligesom perler på en snor.

Hver klip-klap har to remme og alt efter størrelsen kan der sættes mellem fem og ni bogstaver på hver rem. Bogstaverne er af metal, der er testet nikkel frit og rhinstenene er krystalfarvede. Nogle forhandlere har guldfarvede bogstaver med farvede rhinsten.

Klip-klapperne fås i sorte og i lyserøde i størrelse 30-31 og fra størrelse 35 og op til størrelse 41 og henvender sig mest til piger.

Jeg måtte bare have sådan et par personlige klip-klappere, så jeg bestilte et par i sort og dertilhørende bogstaver. To dage efter dumpede de end af brevsprækken og jeg kan kun sige at de er endnu federe i virkeligheden end de er på billederne.

For at give et bedre indtryk af de personlige klip-klappere, så har jeg for en god ordens skyld sat billeder af mine egne ind i galleriet. Jeg vil så også lige her benytte lejligheden til at undskylde for kvaliteten af mine billeder, for det er ikke specielt nemt at tage gode billeder af ens sko, når man har dem på!

Klip-klapperne kan købes hos udvalgte forhandlere i Danmark, Sverige og Grønland og på www.make2wear.dk. Forhandlere oplyses på 50 52 79 12 eller mm@mm-trade.dk
ANNONCE
Del

Seneste nyt