Aniston

Klassiske sommerferielande hitter igen i år

Heldigvis er feriebudgettet nemt at holde i mange af de lande, som vi ofte rejser til i hovedferien.

Klassiske sommerferielande hitter igen i år
Barcelona, Berlin, Rom, Paris og Athen. Sommerferien er lige om hjørnet for mange af os, og mange af de danskere, der planlægger at tilbringe sommerferien i udlandet i år, vender næsen mod en europæisk destination.
 
Ud af dem, der rejser udenlands i sommerferien, er der således tre ud af fire (78 pct.), der planlægger at tilbringe denne i Europa.
 
Det viser en undersøgelse foretaget af hoteleksperten Hotels.com blandt 1.197 danskere fra hele landet. 
 
Gode hotelpriser i Europa
Generelt set er det de klassiske europæiske rejsemål, der igen i år rykker i det danske sommerferiefolk.

Spanien, Tyskland, Grækenland, Frankrig og Italien ligger således solidt placeret på listen over destinationer, som vi danskere vil valfarte til i sommerferiemånederne.
 
Og det er bestemt ikke nogen dårlig strategi – specielt ikke, hvis man vælger at tilrettelægge sin sommerferie på egen hånd og dermed booker hotel og fly hver for sig.
 
Hotelpriserne i Europa er nemlig, ifølge Hotels.com’s Hotel Price IndexTM, fortsat meget favorable.
 
I eksempelvis Grækenland betalte danskerne i 2012 gennemsnitligt blot 610 kr. for en hotelovernatning, hvilket placerer Grækenland i den lave ende rent prismæssigt, når man sammenligner hotelpriser rundt omkring i verden.
 
”Generelt set faldt hotelpriserne i Europa igennem 2012, og det er således slet ikke noget dårligt tidspunkt at rejse ud og opleve alle de europæiske destinationer, man har gået og drømt om. Mange andre steder i verden har hotelpriserne nemlig været stigende – specielt i Caribien og Nordamerika, hvor vi har set stigninger på visse destinationer, og det er svært at forudsige, hvornår tendensen også vender i Europa,” forklarer David Bækholm fra Hotels.com.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE