Aniston

Klar til sommerens festivaller

Telt, kuffert, sovepose - og masser af lækkert og uundværligt dullegrej fra The Body Shop!

Klar til sommerens festivaller
Festival-sæsonen er officielt skudt i gang, og til det formål skal der ikke bare fyldes kuffert elle rygsæk, der skal også fyldes en toilettaske, for bare fordi man ikke kan komme i bad i flere dage i træk, så er der ingen undskyldning for ikke at se godt ud!

The Body Shop er proppet til randen med dullegrej, som er lige til at smide i rygsækken. Aniston.dk har fundet de definitive must-haves til din festival.

Vandfast mascara
Nyheden Big & Curvy Waterproof Mascara er oplagt at have med til festival. Man kan nemlig aldrig helt stole på vejrudsigten - og et seriøst grineflip kan jo også få tårerne til at trille.

Big & Curvy mascaraen gør dine vipper fyldigere samtidig med, at den er tårefast uden at drysse!

Vipperne ser kraftigere ud og mere buede, fordi applikationsbørsten er udviklet til at forme vipperne og dække dem fra vipperod til top.

Mascaraen holder desuden i op til flere dage - helt perfekt til en festival!

Big & Curvy Waterproof Mascara har en vejl. udsalgspris på 110,00 kr.

ANNONCE
Klar til sommerens festivaller
Friske læber og kinder
Friske farver på læber og kinder kan redde selv det mest slidte udseende efter en lang nat med koncerter og dans.

The Body Shops Lip & Cheek Stain er helt perfekt at have på lommen efter netop sådan en nat, fordi den er lille - og kan bruges på både kinder og læber.

Med Lip & Cheek Stain kan du opnå en naturlig udendørsglød på kinderne og "jeg-har-lige-bidt-af-et-jordbær-læber" i en fart.

Og fordi produktet har flere anvendelsesmuligheder, sparer det dig for en masse plads i din festival-makeuppung. Jo mere du påfører, jo dybere bliver farven.

Lip & Cheek Stain har en vejl. udsalgspris på 95,00 kr.

Ææælsker festival - men ikke lugten
ANNONCE
Klar til sommerens festivaller
De fleste festivaler er svedige, ulækre og knap så velduftende, hvis vi skal sige det på den søde måde!

Men derfor er der jo ingen grund til, at du også "dufter" af ... well ... festival!

En lille fast parfume kan således være smart at have med. Den dufter som en parfume, men smadrer ikke undervejs, og er desuden nem at have med i lommen, hvis du vil være på den sikre side.

The Body Shops Love Etc... Solid Perfume er lige til at have i lommen eller tasken, og den er nem at anvende.

Duften er desuden sensuel og forførende med en blandning af vanilje, sandeltræ og jasminnoter. Så hvis du vil dufte godt for festivalfyrene også, så er denne nok ikke et dårligt bud.

The Body Shops Love Etc... Solid Perfume har en vejl. udsalgspris på 65,00 kr.
ANNONCE
Klar til sommerens festivaller
Din daglige vitaminpille
Sol, vind, udeliv, lidt øl og
Med The Body Shops Vitamin C Daily Moisturiser SPF30 tilfører du fugt til huden samtidigt med, at du opnår en naturlig glød.

Dagcremen indeholder UVA/UVB beskyttelse samt camu camu bær, som er kendte for at have det højeste indhold af C-vitamin, der findes i naturen.

Husk også The Body Shops Tea Tree Cleansing Wipes.

Vådservietterne er totalt uundværlige og mega-cool at have med på festivalen, da du med en enkelt serviet renser og forfrisker din hud.

Herudover fjerner de makeup, urenheder og overskydende olie fra huden. Og i mangel af bad fungerer de også ganske effektivt som en 'trucker-vask'!

Vitamin C Daily Moisturiser SPF30 har en vejl udsalgspris på 175,00kr. Tea Tree Cleansing Wipes har en vejl udsalgspris på 60,00 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce