Aniston

Klar til sommerens fester?

En god fest kan opstå på rigtig mange måder. Nogle gange, så opstår de fester man husker resten af livet spontant, og hvad der skulle have været en stille aften bliver et minde for livet. Andre gange, så er den helt perfekte fest resultatet af den helt perfekte planlægning. Så skal du holde fest til sommer, er det med at komme i gang med planlægningen nu. Nu er vi lige kommet gennem tiden med julefrokoster og trykbølgerne efter nytårets brag af en fest har knapt fortaget sig, inden vi skal til at se fremad og planlægge sommerens fester. Sommerfester er noget af det bedste, der findes. Varmen, de lyse nætter, de kolde drinks og de oplevelser, som bliver ved én, er alle med til at gøre sommerfester til noget helt unik.

 

Et gennemført tema er et sikkert hit

Mange af sommerens fester opnår succes ved blot at være sommerfester, men har du mulighed for at lave gennemgående temaer, er det en sikker opskrift på succes. Og temaerne kan være mange. En temafest med strandtema eller Baywatch-tema kræver ikke meget mere end et badebassin, blomsterkranse a la hawaii og måske nogle beachflag som disse. Det samme gælder for eksempel et italiensk tema, hvor opskriften kunne være langbord, hvid dug, pasta meatballs, karafler med rødvin og klassisk italiensk musik. Det er efterhånden ved at være et årti siden, de for alvor slog igennem som populære temaer, men sådan noget som farve-temaer, hvor der er én gennemgående farve, er også en sjov vinkel på din sommerfest.

 

Cocktailbar slår aldrig fejl

Sommerens varme skriger på sødme, kølighed og friske frugter. Med andre ord, så er der ingen sommerfest uden kølige drinks. Og her er der flere forskellige tiltag, du kan planlægge forud for din fest. En god bartender a la Tom Cruise i Cocktail-filmen slår aldrig fejl, og så er det op til dig som vært at finde ud af, om du selv har evnerne og tiden bag bardisken, eller du skal ud og leje en professionel bartender med egen cocktailbar. Det er selvfølgelig en mere bekostelig affære, men uden tvivl også en succes.

 

Musikken betyder meget

Ingen fest uden musik, og ingen sommerfest uden dans. Det siger sig selv, at det at have den helt rigtige musik betyder meget for udfaldet af din sommerfest. Og her er der igen flere ting, du kan planlægge. Skal du selv stå for musikken, risikerer du at den overrislede onkel højlydt afbryder musikken og smider Dire Straits på anlægget via sin iPhone, og selvom Dire Straits bestemt ikke er dårligt, så kan det ødelægge stemningen, hvis det sker for ofte. Netop derfor bestiller mange også en professionel DJ til at stå for musikken. Ofte lader de deres udstyr stå ud på de sene timer, og så kan onklen komme til med rock klassikerne. Sommeren er et stykke ude i horisonten, men det er helt sikkert, at den er på vej. Så hvis du vil sikre, at festen alle husker fra sommeren 2018 var din, så skal du i gang med at planlægge allerede i dag – for så bliver din fest en dans på roser.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce