Aniston

klar til skolestart

5 mini bærbare du vil prise dig lykkeligt over at have i tasken

Bærbar er en uundværlig ting når skoleåret bliver skudt igang. Aniston.dk foreslår en af disse 5 mini laptops der nok skal gøre året mere behageligt.

HP2133:

klar til skolestart
Kan egentlig udseende mæssigt betragtes som luksuriøs i forhold til de fleste andre mini pc'ere. Fremfor det klassiske plastik cover, har HP valgt at omlægge 2133eren med aluminium.

Oprindelig var denne model lavet til det amerikanske skolemarked, men mon ikke de har luret en succes i deres lille vidunder, og derefter sendt den ud på det store marked?

Vi kan ihvertfald nyde godt af en lille bærbar på ca. 1,200kg med en 8,9" TFT skærm.

Derudover indeholder det lille vidunder:
Integreret webccam, batteritid på 2,15timer, 2i1 hukommelses kortlæser, trådløs netværk, samt bluetooth, skærmopløsning på 1024x600, 1024mb ram og 120GB harddisk.

Acer Aspire one:
ANNONCE
klar til skolestart
Acer Aspire Ones leveres med én gigabyte ram, 120 gigabyte harddisk og Windows XP. Aceren fås i farverne mørkeblå, brun, lyserød, hvid og sort.

Derudover indeholder Aceren en Intels Atom processor, som leverer en fin ydelse til de typiske opgaver. Den skal ikke bruges til 3D-rendering, video-redigering eller andre beregninger - men i en lille laptop er den helt perfekt. Samtidig betyder kombinationen af Windows XP og Intel Atom, at Aspire One er godt oppe i tempo.

Acer's mini laptop er heller ikke i den tunge ende når man taler vægt, designet er rimeligt i forhold til flere andre modeller og den har en rimelig størrelse harddisk.

Som minus er der dog at blæseren kører hele tiden, når computeren er tændt, og batteriets levetid er i den lave ende.

Asus EEE:

ANNONCE
klar til skolestart
Var en af de første mini computere der kom på markedet. Desværre er den oftest kun med 16gb harddisk og linux som styresystem. Denne model fåes også i flere farver og afskygninger selvfølgelig, og er i den billigste ende når det kommer til computere med en pris under 3000,-

Med sin 8,9" skærm og vægt helt nede på 0.9 kg er det også den mindste indtil videre, dog ikke det optimale hvis man skal lave mere end bare skolearbejde, da det at sætte MSN op på den kan være en videnskab i sig selv.

Den lille model tilbyder dog et par muligheder:
1,3 pixel indbygget webcam, kortlæser og mulighed for opkobling til trådløst netværk.

Ligesom nogle af de andre er der heller ikke i denne lille Asus cd-rom/dvd drev, og designet virker sparsomt med det genkendelige plastik cover.

LG X120:

ANNONCE
klar til skolestart
Ikke nok med at X120 fra LG har et stilrent og feminint udseende, er den også opbygget til at kunne starte op på 5 sekunder uden at benytte hele operativ systemet. Den er let at koble til alt fra andre computere til eksterne harddiske og nye CD/DVD drev.

Derudover er X120 indstillet med en praktisk ikonløsning der giver adgang til dine mest benyttede programmer som f.eks. MP3-afspiller, billedredigering og browser.

X120eren er bygget op på:
Intel® Atom™ N270-processor, Intel® GMA 950-grafik, HSUPA (Turbo 3G), LED-backlight-skærm, 4-i-1-hukommelseskortlæser: SD, MMC, MS, MS PRO, Indbygget 1,3 megapixel webkamera, 160 GB HDD.

Skærmen er 10" og den er oppe blandt sværvægterne med sine 1.34kg, men alt i alt et godt køb med en bonus i Windows styresystem for vanemenneskerne.
ANNONCE
klar til skolestart
MSI U123

Ligger også i den tunge ende med sine 1,33kg lille sag, og en 10" LED skærm. Tilgengæld er den et teknologisk skridt foran eller to. For eksempel kan man sætte den til at gå standby hvis brugeren ikke længere er i rækkevidde for webkameraet.

Af andre dejlige lækkerier indeholder MSI'en:
802.11 b/g/n standarden for WiFi, Bluetooth, Ethernet LAN port, D-sub port, lyd ind- og udgange, 1.3MP webkamera, stereo højtalere og 4-i-1 kortlæser (SD/MMC/MS/XD). Operativsystemet Windows XP, og en harddisk på 160 gb.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce