Aniston

Klædt i sort fra top til tå

Inspiration til et helt sort scenarie.

Sort har været en modefarve, siden modeskaberen Coco Chanel gjorde den fashionable omkring 1926, hvor hun skabte den legendariske Little Black Dress/Ldb eller 'Den Lille Sorte', som vi kalder den på dansk.

Før den tid blev sorte beklædningsgenstande ikke forbundet med mode og blev dermed ikke båret i modesammenhæng. Sorte kjoler blev i stedet oftest båret af de rige kvinders tjenestepiger, og ingen rig kvinde ønskede at klæde sig som hendes tjenestepige.

Efter første verdenskrig var farven sort dog meget normal i gadebilledet, og alle sociale klasser lod sig se i sort udenfor huset - hvis man vel at mærke var blevet enke efter første verdenskrig eller sørgede over at have mistet et andet kært familiemedlem i krigen. Når en sort kjole blev båret af en dame, betød det ganske enkelt sorg, og farven sort blev aldrig anset som værende en moderelateret farve. 

Coco Chanel ændrede dog alverdens kvinders syn på dette. da hun skabte den lille sorte i 1926, og kort tid efter var den lille sorte og den sorte farve i sig selv blevet et legendarisk fashion element og til tider statement, som aldrig har forladt modebilledet siden.


Aniston.dk har, i anledningen af den upcoming modeuge i København, samlet lidt inspiration til det klassiske og legendariske klædt-i-sort-fra-top-til-tå-look.
ANNONCE
http://lookbook.nu/look/3027841-SNOW-BLACK - Klædt i sort fra top til tå http://lookbook.nu/look/3027841-SNOW-BLACK
ANNONCE
Læderjakke, jeans, casual t-shirt og oversized halstørklæde
Læderjakken, de sorte jeans, den afslappede t-shirt, solbrillerne og det sorte oversized halstørklæde er alle enkle basiselementer, der sammensat er nok i sig selv. 

Læderjakke fra Topshop.com

T-shirt fra T by Alexander Wang - Dr--adams.dk

Slimfitt Jeans fra Acne - Forhandles hos Dr-adams.dk, Stoy-munkholm.com og 
Acnestudios.com

Støvler fra Acne - Acnestudios.com/

Halstørklæde fra Weekday - Weekday.com

Solbriller fra Ray-Ban. Forhandles b.la. hos Net-a-porter.com
ANNONCE
http://lookbook.nu/look/3930990-Classic-and-Black - Klædt i sort fra top til tå http://lookbook.nu/look/3930990-Classic-and-Black
ANNONCE
Lang frakke og spidssnuede stiletter
Stiletter med spidse snuder er en tidløs klassiker, som aldrig forlader modebilledet, ligeså er de lange frakker, som heller ikke er til at komme udenom i denne (AW12) sæson, den kommende (SS13).

Lang frakke fra Weekday - Fundet på Weekday.com

Langærmet Playsuit fra IRO - Fundet hos Triercopenhagen.com

Stiletter fra Asos Prior - Asos.com
ANNONCE
http://lookbook.nu/look/4486517-LITTLE-BLACK-DRESS - Klædt i sort fra top til tå http://lookbook.nu/look/4486517-LITTLE-BLACK-DRESS
ANNONCE
The Little Black Dress - Med korte ærmer
Coco Chanels legendariske Little Black Dress er genskabt i utallige udgaver, hvor den ikoniske enkelthed, det klassiske udtryk og det komfortable stadig gør sig gældende – som i denne løse og enkle model. 

Kjole fra T by Alexander Wang - Kan købes Her.

Læderjakke fra Topshop.com

Støvletter fra H&M

Læderhandsker fra Cos
ANNONCE
http://lookbook.nu/look/3634991-Black - Klædt i sort fra top til tå http://lookbook.nu/look/3634991-Black
ANNONCE
Lædervest, jumper og jeans
Den ikoniske korte læderjakke har i flere årtier haft sin faste plads i modebilledet, og nu er turen kommet til den versionen uden ærmer - lædervesten. 

Hold looket enkelt, klassisk og råt og kombiner lædervesten med f.eks. en sort jumper (oversize striktrøje), og et par sorte jeans.

Lædervest fundet hos Forever21.com

Slimfitt Jeans fra Acne - Forhandles hos Dr-adams.dkStoy-munkholm.com og Acnestudios.com

Striktrøje fra H&M

Solbriller fra Ray-ban - Fundet hos Ray-ban.com

Sko fra Ash - Fundet hos Asos.com
ANNONCE
http://lookbook.nu/look/2376179-black-times-three - Klædt i sort fra top til tå http://lookbook.nu/look/2376179-black-times-three
ANNONCE
Oversize 'sweater-kjole', flade herresko og sort taske 
Den sorte kjole behøver ikke have traditionelle aner, som Coco Chanels feminine, elegante, luksuriøse og komfortable version. Den kan sagtens være skulpturel, løs, casual, oversize og kun være i Chanels ånd ved at være komfortabel.

Oversize sweater fra Weekday.com

Sko fra H&M

Taske fra Asos.com
ANNONCE
http://lookbook.nu/look/2796049-THE-MORE-OF-YOU-THE-MERRIER - Klædt i sort fra top til tå http://lookbook.nu/look/2796049-THE-MORE-OF-YOU-THE-MERRIER
ANNONCE
Jeans, knælang frakke, casual t-shirt og jersey hættetrøje
Klædt i sort fra top til tå scenariet må gerne brydes af en enkel og knap så iøjnefaldende detalje som en casual jersey-hættetrøje i en grå nuance, en denim- eller armyskjorte, hvor kun kanter, dele af ærmerne og evt. hætte er synlige - så længe det sorte look stadig er det grundlegende fundament.  

Slimfitt Jeans fra Acne - Forhandles hos Dr-adams.dkStoy-munkholm.com og Acnestudios.com

Lang frakke fra Cos - Fundet hos Cosstores.com

T-shirt fra T by Alexander Wang - Dr-adams.dk

Jersey Cardigan fra Topshop.com

Ankelstøvler fra H&M
ANNONCE
http://lookbook.nu/look/4278213-SMOKING-BLACK - Klædt i sort fra top til tå http://lookbook.nu/look/4278213-SMOKING-BLACK
ANNONCE
Sort vintage pels, skjorte, læderbukser og ankelstølver 
Pelsjakke og skjorte forbindes oftes med det fine og feminine univers og læderbukserne med det rå. Er alle elementer i sort og sammensat i et og samme look, spiller disse antagelser ikke længere den store rolle. Essensen af farven sort er dens alsidighed, og et hvert gennemført sort look er derfor ikke forbundet så meget til stilarter, som til det alsidige og enkle i sig selv.

Pels fra Frech Connection - Fundet her.

Læderbukser fra H&M

Ankelstøvler fra H&M

Skjorte fra H&M

Bælte fra H&M

Taske fra Topshop.com
ANNONCE
http://lookbook.nu/look/4071730-Black-leather - Klædt i sort fra top til tå http://lookbook.nu/look/4071730-Black-leather
ANNONCE
Sort og læder fra top til tå
Klædt i sort og læder fra top til tå. Læder er på lige fod med den sorte farve et alsidigt beklædningelement/materiale og kan bruges som det enkelte læderelement i outfittet og i sammensætning med flere. 

Læderbukser fra Helmut Lang - Forhandles her.

T-shirt fra T by Alexander Wang - Forhandles her.

Læderjakke fra Warehouse - Forhandles her.


Stiletter fra H&M

Solbriller fra Super - Forhandles her.

Taske fra Marc by Marc Jacobs - Forhandles her.
ANNONCE
http://lookbook.nu/look/1871928-She-s-mad-but-she-s-magic - Klædt i sort fra top til tå http://lookbook.nu/look/1871928-She-s-mad-but-she-s-magic
Oversize frakke/cardigan og ankelstøvler 
Det chunkcy, det afslappede og det oversized passer perfekt ind i et klædt i sort fra top til tå look - og skaber kontrasten mellem den elegante og klassiske farve, så alt ikke bliver for fint og statement agtigt.

Oversize Cardigan fra Yang Li - Forhandles her.

Løs Acne Tanktop fra Youheshe.com

Acne Pistols ankelstøvler - Fohandles på Acnestudios.com

Basic Nederdel fra H&M
ANNONCE
http://lookbook.nu/look/4229919-LEATHER-TRACK-PANTS - Klædt i sort fra top til tå http://lookbook.nu/look/4229919-LEATHER-TRACK-PANTS
ANNONCE
Casual jumper, læderbukser og skulpturelle stiletter
Det rå, det casual og det skulturelle i et og samme look. Den gennemførte sorte farve skaber balancen og enkeltheden.

Læderbukser fra Organic by John Patrick - Fundet her. 

Tank top fra Acne - Fundet hos Youheshe.com

Striktrøje fra Monki.com

Skulturelle sko fra Acne - Fundet hos Acnestudios.com


ANNONCE
http://lookbook.nu/look/4396653-BLACK-ALL-OVER - Klædt i sort fra top til tå http://lookbook.nu/look/4396653-BLACK-ALL-OVER
Læderleggins, lang frakke og sneakers
Både sneakers, læderbukser eller -leggins og den lange frakke har alle domineret AW 2012-sæson, og vil også blive en del af den kommende SS 2013-sæson. Kombiner disse tre elementer, og skab er casual, sporty og skulpturelt sort look.

Læderbukser fra H&M

Lang frakke fra Cos

Halstørklæde fra Monki

Sneakers fra Nike - Fundet hos Asos.com

Hue fra Monki
ANNONCE
Del

Seneste nyt