Aniston

Klædeskaberiet

- Odenses største tøjbytteevent!

Klædeskaberiet
Det siges, at klæder skaber folk og har gjort det i flere hundrede år.

I de første par hundrede år var beklædningen dog udelukkende baseret på funktionalitet - såsom fodtøj, der beskyttede de første menneskers fødder mod det hårde terræn og beklædning, som kunne holde dem varme. Siden er forfængeligheden blevet end del af menneskets beklædning, begrebet mode opstod og blev derefter sat i forbindelse med både velgørenhed, økologi, miljøbevidsthed og nu pant. 

Rygterne siger, at regeringspartiet De Radikale taler om at indfører pant på tøj, og dermed får begrebet Second Hand eller genbrug en helt nu betydning - i mere end én forstand.

I første omgang bliver "pant" på tøj dog til virkelighed i fem dage i uge 8, hvor to odenseanske piger, kunstner Mette-Rose og mode-og livsstilsblogger Lise Emilia og en hel hær af odenseanske frivillige omdanner det tidligere studenterhus på Munkmøllestræde 20 i Odense til Klædeskaberiet. - Et tøj-bytte-event, hvor du dog ikke får pant for afleveret tøj, sko, accessories ect., men muligheden for at bytte det til noget andet.

Konceptet er enkelt. Der kan afleveres tøj (både herre og dame) sko, børnetøj, og accessories, som selvfølgelig skal være i fin og genbrugelig stand. For hvert stykke tøj, par sko eller accessories man afleverer, får man en billet som man kan veksle til et nyt item i samme kategori.

Og skulle der være noget tøj, som ikke bliver byttet væk, doneres dette til et velgørenhedsarrangement i forbindelse med Odenses Havnekulturfestival.

Klædeskaberiet er åbent fra mandag ( i dag) til torsdag fra 12 – 20 og fredag til 22 på adressen Munkemøllestræde 20 i Odense C.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce