Aniston

Klæd dig i luksus og spar penge

Flere har fået øjnene op for det, der er at spare ved at købe sit designertøj i genbrugsbutikker som Muda Nashi på Frederiksberg.

De senere år har flere luksus genbrugsbutikker set dagens lys, og alt tyder på, at de små modeperler er kommet for at blive.
Klæd dig i luksus og spar penge
I genbrugsbutikken Muda Nashi  på Frederiksberg kan man købe de kendte  designermærker for under halv pris, og man kan ovenikøbet komme forbi med sit eget modetøj, som tages i kommission mod 50 % af salgsprisen . I den lille butik findes der både sko, tøj og tasker af mærker som Tiger, Designers Remix, Marc Jacobs, Patrizia Pepe, Vanessa Bruno og Baum und Pherdgarten m.fl.

 Stilsikre supermodeller og kendte musikere begyndte op gennem 1990'erne at hylde genbrugtøjet. Også de danske unge var hurtige til at trække i genbrugstøjet. I dag har rigtig mange mennesker fået øjnene op for, at man kan købe alle de kendte designermærker brugt, og på den måde skabe sin helt egen stil.

'Det gælder sig om at skille sig ud fra mængden. I 1980'erne var det, at handle dyrt lig med god stil. I 1990'erne kom genbrugstøj for alvor på mode. I dag må man mikse og matche som man vil. Nu handler det i høj grad om at finde sit helt eget udtryk gennem en personlig stil. Den personlige stil er det, vi lægger allermest vægt på hos Muda Nashi', fortæller Nana Harritsø.


Intet spild hos Muda Nashi
Hos Muda Nashi går en del af konceptet også på, at det overflødige spild skal komme til livs.

'Jeg synes, at der er for meget overflod i vores samfund, og derfor synes jeg, det er positivt at være en del af det koncept, som luksus genbrugstøj er. Modemærker behøver ikke at koste en formue, og man kan lige så godt sælge sit gamle tøj videre, hvis det stadig er flot vedligeholdt. Her lever Muda Nashi også op til sit navn, som på japansk betyder intet spild.'

Fakta om Muda Nashi:
·         Muda Nashi betyder intet spild på japansk

·         I secondhand butikken finder du både tøj, sko, bælter, tasker, punge , smykker, solbriller og parfumer.

·         Muda Nashi donerer  5 % af butikkens overskud til velgørenhed

·         Muda Nashi ligger på Godthåbsvej 11 A, 2000 Frederiksberg, Tlf. 3888 8811

·         Butikkens åbningstider er man - tors 11 - 18, fre 11 - 19 og lør 10 - 15

·         Læs mere på mudanashi.dk

Skrevet af Camilla Haargaard
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce