Aniston

Kjolenyt - sensommeren 2018

Er du ved at være træt af de sensommerkjoler, du købte sidste år? Eller kunne du bare tænke dig et større kjoleudvalg? Uanset hvad er tiden kommet, hvor vi for alvor kan gå ”shop-amok” i de mange nye sensommerkjoler, der lige er blevet lanceret af de kendte internationale modebrands.

I artiklen her kigger vi nærmere på, hvad det er, der rører på sig i sensommeren 2018. Læs med her, og bliv klogere på, hvordan du skal shoppe kjoler i år.

Lange kjoler i mørke farver

For første gang i flere år er der sket noget i udvalget af sensommerkjoler, som synes at være næsten uigenkendeligt. For nu kan vi igen med god samvittighed købe kjoler i mørke farver, der går ned under knæene. Det har ellers været et no go i de seneste år, hvor trenden tværtimod har været korte kjoler, hvor formålet har været at vise så meget hud som overhovedet muligt.

I forbindelse med farvevalg er det især de rødlige nuancer, der i år har fået plads i rampelyset, når vi slår dørene op til modescenen. Og det er egentlig en smule underligt, når nu 2018 har været et år med fokus på ligestilling mellem kønnene. Men sådan er det altså blevet, og landets kvinder kan igen med god samvittighed købe kjoler i farven bordeaux. Se som eksempel kjoler fra Saint Tropez.

Brodering vender tilbage

En anden trend, der vender stærkt tilbage i 2018, er kjoler med brodering. Og sammenligner man det med tendensen indenfor boligindretning, er det egentlig lidt interessant. For selvom vores indretningsstil i hjemmet bliver mere simpel og enkel, er tendensen i forbindelse med kjoledesign stik modsat. Og hvorfor er den det? 

Dette spørgsmål må besvares individuelt, for selvom kjoleudvalget i sensommeren 2018 bærer præg af tvetydighed, er logikken muligvis præget af en skjult politisk agenda. Er du interesseret i at blive klogere på sensommerens modetendens, kan du med fordel allerede nu kigge nærmere på, hvad det er for nogle kjoler, de kendte brands lancerer. Så er du også klar, når sensommeren for alvor går i gang, og du ikke længere kan iklæde dig dine lækre sommerkjoler.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE