Aniston

Kend fyren på tøjet

I byen er alle heste grå

Det er aften, du er i byen, du er møg stiv. Så er der et par gode huskeregler for, hvad du skal passe på eller hvordan du får fat i den type du gerne vil hive med hjem.
Kend fyren på tøjet
Den lækre og smarte popdreng

Han har det moderne tøj på som man ser i butikkernes udstillingsvinduer (hvis han har en truckerkasket på: løb!) og strithår sat med stor omhu og en spand "DaxWax". Han er ikke særligt fuld, men står i baren og ser cool ud, sammen med hans lige så lækre venner. Danse gør han sjældent, da det ikke hører sammen med at være sej. Alligevel står pigerne i kø og du får garanteret kamp til stregen. Han kan ikke gå forbi et spejl uden at smile veltilfreds og lige rette det hår, der stritter i den forkerte retning.

Score-vejledning:

Gå allerførst ud og brug alle dine sparepenge på et nyt sæt lækkert tøj af den nyeste mode og dul dig op. Byd ham på en drink og tal om dit seneste modeljob eller din spirende sangkarriere.

Advarsel:

Han er sikkert selv meget, meget klar over at han er lækker, så kan du klare et ego, der større end dit eget, er det en fordel.
ANNONCE
Kend fyren på tøjet
Soldaten

Dem af jer, der måske ikke er så heldige at bo i en by, hvor der ligger en kaserne, træffer ham nok ikke så tit. "Soldaten" går (forhåbentlig) ikke i byen med uniform på, men kan tydeligt genkendes, da han som oftest er omgivet af en kæmpe gruppe soldaterkammerater, som alle drikker den ene fadøl eller kande sprut efter den anden. Hvis du hører dem benævne hinanden med efternavne, er du helt sikker.

Score-vejledning:

Snak meget om krig og spørg om han "har et stort maskingevær" eller om han nogen sinde er blevet såret i kamp. Lyt meget interesseret, når han begynder at prale med hans kampevne og her kan du passende begynde at føle på hans overarme og spørge om "alle får så store muskler inde i militæret?"

Advarsel:

Det er absolut ikke alle soldater, der bliver udsendt til Irak i morgen! Dette er en meget populær måde at få et medlidenhedsknald på blandt soldater.

Nørden
ANNONCE
Kend fyren på tøjet
Som oftest i overtal, når man scanner det danske Crazy Daisy-klientel. Denne type fyr kan antage mange former, så han kan være svær at definere, men skjorte/en hvid t-shirt stoppet godt ned i bukserne, hvide tennissokker og gele i håret (tænk Baune fra Baunes Brevkass') er tæt på at være en generel beskrivelse. Fyren kan være en potentiel drinks-giver og vil insistere på at I til gengæld skal ud at danse til "Grease-megamix" og, for at vise han også er med på det nye: "Safri Duo" med "Played-a-live"!

Score-vejledning:

Hvis du af en eller anden (desperat!?) grund har sat dig for at score ham, kan du jo passende snakke med, når han fortæller om sin kat, Trunte, og alle hele hans 90'er kassettebåndssamling. Spørg derefter henkastet om han vil med hjem og høre din "Absolute Music 4" cd.

Advarsel:

Han kan være svær at slippe af med igen og du vil nok blive mobbet af dine veninder, lige indtil en af dem laver samme stunt næste gang I er i byen.
ANNONCE
Kend fyren på tøjet
Sommerflirt-fyren

Og i den kommende sommers ånd, sniger der sig da lige en afklædt mandsperson ind, som man senere på dagen kan møde på det lokale skumbads-diskotek. Denne type møder man som oftest på en græsk strand. Umiddelbart ved første øjekast ligger man mærke til den nærmest ikke-eksisterende badebeklædning og barberede brystkasse (vi ved jo alle, at sydlandske mænd ikke ligefrem mangler hår
Score-vejledning:

Vær blond! Det skulle gøre det.

Advarsel:

Man behøver nok ikke at sige det, men du er sikkert ikke den eneste han får nedlagt denne sommer.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce