Aniston

Kedelig Sex?

Når mine veninder er i tvivl ang. sex så kommer de altid til mig så noget må jeg da vide - Nogle af tingene er endda ret indlysende men det er som regel det der ligger lige foran os som vi ser sidst

Jeg kommer til at skrive meget om sex så jeg starter fra starten af, hvor det interessante begynder..... Mange af mine venner kommer og brokker sig over at sex er kedeligt! De siger, det er dejligt i starten men når akten skal begynde mister de lysten når de tænker på kondom.
ANNONCE
Kedelig Sex?
Ja det kan blive en hurtig og kedelig oplevelse, hvis man ikke tænker kreativt. Nogle piger synes enten det tager for lang tid, at se sin partner eller b-ven tage kondomen på, eller også mister de gradvist lysten i takt med at manden også mister lysten ved at sætte en hætte over den enøjet skaldede hævner.

Derfor kan det ske at man dropper hætten og dyrken lysten uden.

Det er sandt, at det er rigtig godt uden både for manden og kvinden, men i det lange løb kommer man til at bruge meget tid på at kredse om tankerne: HIV, AIDS, andre kønsygdomme og evt. graviditet, og det er sex bestemt ikke værd!

Det er også sandt, at manden måske ikke mærker så meget og stativet begynder at bøje, men alt kommer igen an på hvilken del af oplevelsen man lægger vægt på - For hvis man som mand tænker på at man har regnfrakke på og som kvinde tænker på, at det ikke er optimalt for manden, så er det da normalt at man ikke for knækket nogen anemoner med nakken!

Kondom er som nye sko - de klemmer lidt i starten men når man har dem på bliver de udvidet og det bliver en vane!

Det hele starter dog med at få kondommen på og som skrevet før, kan det blive en lidt for stor udfordring, hvis man ikke lige stopper op og tænker på at det ikke er verdens undergang, og man stadigvæk kan nyde hinanden efter " dyret er blivet tæmmet "! - Så piger her er en god og kreativ måde at gøre kondom "nydelsen" bedre:

Istedet for at stoppe op og læne sig tilbage, mens den ene tager kondomen frem og hiver den ud af hylstret, så man rigtig kan se det usexede og gennemsigtige plastic udvide sig, skal man blive ved med oralsexen eller det intime forspil, som man er igang med, mens man tager kondomen frem, hiver den ud og stille og rolig glide ned mellem hans ben og putte den lille dut som er øverst på kondomen mellem læberne og lade hånden glide ned og op, mens kondomen glider længere og længere ned til roden.

På den måde bliver det usexede kombineret med det frække og der er stadig gang i lysten. NU kommer smags problemet så......

Men hvad kan jeg sige der, udover at jeg personligt hellere vil have en lidt dårlig smag i munden efter kondomen end en slatten mini-majs der har ligget for længe i køleskabet....:)

Mange vil måske mene, at det ikke hjælper, men ud af erfaring kan jeg så sige at det gør det. For det handler i bund og grund om at holde gang i lysten, mens man sikrer sig selv at det bliver en god oplevelse, istedet for børnebidrag 18 år frem eller søforklaringer hos lægen.

Men mere end det handler det også om at tænke på andre mennesker og ikke involvere dem i ens egne eskapader.
ANNONCE
Del

Seneste nyt