Aniston

Karneval

Den perfekte undskyldning for at rejse!

Karneval
Februar bringer karneval med sig mange steder i verden. Og karneval er en af
de mest populære fester i mange byer verden over.

Det er en ganske særlige fest, der fejres på forskellige måder afhængigt af, hvor i verden man befinder sig - dog altid med samme intensitet. 

Her er en lille guide til sæsonens karnevaller inklusive hoteltips.

Mazatlán – en uforglemmelig oplevelse på den Mexicanske stillehavskyst
Karnevallet er Mazatlanernes mest ventede begivenhed på året. Det internationale karneval betragtes som et af
de bedste i Mexico og, for den sags skyld, i verden, da festlighederne kombinerer skønhed og underholdning med kunst og kultur.
 
Et af de særlige kendetegn ved dette karneval er afbrænding af onde ånder. Ritualet, hvor en figur, der repræsenterer onde ånder, bliver brændt af, agerer startskud for karnevallet.
 
Hotels.com anbefaler Serena Hotel And Residences, som ligger i den gyldne zone i nærheden af
Avenida del Mar, el Paseo de Olas Altas og el Claussen, hvor karnevallet fejres. Perfekt for dem, der ikke vil gå glip af en eneste detalje i et af verdens største, ældste og mest spektakulære karnevaler.

Basel fejrer afslutningen på
vinteren og starten på foråret
Med sin aristokratiske og raffinerede profil har Basel et komplet program for sit karneval, der, af borgerne, anses som værende en af de mest specielle begivenheder på året. De schweiziske gader er fyldt med mennesker, og fejringen finder sted i form af diverse parader med særprægede danse.
 
Arrangementet åbnes med ”Morgestraich”, hvor alt lys i byens centrum slukkes, og derefter kommer de forskellige grupper af karneval-temaer, akkompagneret af trommer, på gaden. Alt i alt er karnevallet i Basel en flot kombination af magi og kunst.
 
Hvis man vil nyde denne specielle begivenhed og samtidig kombinere den med et luksuriøst 5- stjernet ophold, er Swissotel Le Plaza Basel oplagt, da det ligger i det centrale Basel.
ANNONCE
Karneval
Cadiz – ”Chirigotas” med karnevalshumor 
I byen Cadiz, der betragtes som en af de mest berømte byer i Spanien, finder man et karneval med nogle helt unikke egenskaber. Morsomheder, emotionalitet og de satiriske folkesange kaldet ”las chirigotas” samler tusindvis af mennesker i Cardiz’ gader, især i nærheden af La Viña, der forandres helt på grund af festlighederne.
 
Indbyggerne i byen bruger det meste af året på at forberede karnevallet, som begynder med den officielle konkurrence bestående af karnevalsgrupper, hvor gruppen ”La Chirigota” er den mest populære af alle. Den består af 12 personer med et repertoire fuld af humor og ironi, der omhandler de mest aktuelle emner så som vigtige personligheder, politik og sport.
 
Hvis man ønsker at nyde det imponerende fyrværkeri og karnevalsmusikken på nært hold, kan man passende bo på det centrale Barceló Cádiz.
 
Goa – det eksotiske karneval
I tre dage er gaderne i Goa, den lille by i Indien, fyldt med farver og, ikke mindst, borgernes lidenskab for det magiske karneval. Denne slags festligheder fejres ikke noget andet sted i Indien, så mange indere valfarter til Goa for at opleve karnevalet på nært hold.
 
Hvert år tiltrækkes ligeledes et stort antal internationale turister, som søger at nyde en anderledes fest fuld af liv, musik, eksotiske danse og med rig mulighed for at besøge Goas unikke strande.
 
I dette tilfælde er der ikke noget bedre end at kombinere festlighederne med et besøg på et eksklusivt resort ved kysten af Panaji. Her finder man bl.a. Goa Marriott Resort & Spa, som ligger ved stranden i hjertet af Panaji.
 
Madeira – et karneval fyldt med farver 
Hvert år, fyrre dage før påske, fejrer Madeira sit karneval.
 
I en uge er øen oversvømmet af lys, farver og kostumer, der gør dette karneval til et af de mest farverige i verden.
 
En sambaparade involverer tusindvis af mennesker og spreder glæde til alle besøgende, der også har mulighed for at deltage i nogle af paraderne. Øgruppen vågner, i forbindelse med karnevallet, op til lyden af musik, som afspejler de glade portugiseres karakter, og i fem dage oversvømmes hovedstaden Funchal med karnevalmusik, og byens gader er dekoreret med lysende, sjove motiver i hvert et hjørne.
 
Hotels.com foreslår at bo på Choupana Hills Resort and Spa, som er et luksus-resort, hvor det er muligt at nyde 100 pct. afslapning, når man har danset natten lang.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce