Aniston

Kanarisk kærlighed lever

Danskerne er vilde med at besøge De Kanariske Øer.

Kanarisk kærlighed lever
Rigtig mange danskere besøger hvert år De Kanariske Øer.

Faktisk er der mellem 150.000 og 200.000 danskere, der hvert år pakker kufferten for at drage sydpå til bl.a. Gran Canaria og Fuerteventura.

Og vinteren har historisk set været den, hvor fleste satte kompasnålen efter øerne ud for Afrikas kyst.

Men salgstallene for den forestående sommer viser, at De Kanariske Øer er godt på vej til at blive ligeså efterspurgt i forårs- og sommermånederne maj, juni, juli og august.

Og når vi rejser til De Kanariske Øer, så er det hovedsageligt den lokale mad og vin, der trækker. Det viser en undersøgelse, som er foretaget på Apollo Rejsers Facebook-side, og som 204 personer har deltaget i.

God mad, vin og sol trækker i os året rundt
Sol og varme er dog også blandt de elementer, der høster mange points, mens seværdigheder og bjerglandsbyer ikke nødvendigvis er det, der trækker danskerne af sted, selvom det er helheden, der udgør et rejsemål.

”De Kanariske Øer har, siden den direkte charterflyvning fra A til B blev opfundet, nydt danskernes store interesse. Og der er intet, der tyder på, at interessen for øerne ved Afrikas kyst skulle være dalende, tværtimod. Vi oplever, at 20 % flere end sidste år samme tid booker Gran Canaria, Tenerife eller Fuerteventura med afrejse i de danske forårs- og sommermåneder”, siger Rikke Koks Andreassen, kommunikationschef i Apollo.

Facebook-undersøgelsen viser, at den lokale mad og vin med 28 % er det, der trækker flest danskere til De Kanariske Øer på ferie.

Sol og varme med 23 % er tilmed vigtigt, mens sandstrandene med 17 % også appellerer til danskerne.

13 % angiver, at det er naturen på De Kanariske Øer, der er afgørende, og næsten hver tiende mener, at det er flyvetiden på kun 5 timer, som gør, at det er De Kanariske Øer, der vælges.

Hvad stemte de?
- De herlige sandstrande: 17 %
- Den lokale vin og mad: 28 %
- Seværdighederne: 2 %
- Det dejlige Atlanterhav: 6 %
- Bjerglandsbyerne: 1 %
- Naturen: 13 %
- Lokalbefolkningen: 1 %
- 5 timers flyvning dertil: 9 %
- Sol og varme: 23 %

Facebook-undersøgelsen gav 204 besvarelser og 19 kvalitative kommentarer. Undersøgelsen gav kun mulighed for at stemme på én af de listede svarmuligheder.

Top-tre hoteller på Gran Canaria:
• Parque Cristobal
• Riu Vistamar
• Marina Bay View

Top-tre hoteller på Fuerteventura:
• Playitas
• Las Marismas
• Designhotel R2

Top-tre hoteller på Tenerife:
• Atlantic Holiday Center
• Melia Jardins
• Parque de las Americas

Kilde: Apollo Rejser
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce