Aniston

Kan mænd virkelig lære at score os kvinder?

Ny datingvirksomhed påstår, de kender alle de gode tricks.

Kan mænd virkelig lære at score os kvinder? Ny dansk datingvirksomhed påstår, at alle mænd kan lære, hvordan man bliver charmerende og dater på den rigtige måde. Her deler de deres hemmeligheder... Hvad siger du?  
Kan mænd virkelig lære at score os kvinder?
Dating og sex er en stor del af vores liv. I følge Freud er sex (med alt, hvad det indebærer) det største sociale behov, vi mennesker har. Det kan man jo se på TV, i reklamer, magasiner og over alt på internettet. Sex og produkter og råd til, hvordan man kan blive/være mere attraktiv, ja det sælger.
 
Den danske datingcoach Neil Natura og det team af coaches, han er en del af, hjælper mænd med at blive mere succesfulde med deres dating.

De afholder kurser, foredrag og giver rådgivning omkring, hvordan man lære at møde nye mennesker, hvordan man bliver mere charmerende, flirtende, hvordan man skaffer dates, og hvordan man dater piger/kvinder - alt sammen på den mest attraktive måde. 

På herre-akademi
Firmaet SPEEDUPLIFE, som datingvirksomheden hedder, er også de eneste i verden, der har et rigtigt dating akademi, hvor eleverne bor sammen. Yes, du læste rigtigt!

En håndfuld mænd, der enten har problemer med dating eller bare godt kunne tænke sig at blive bedre til det, bor sammen med det ene formål at udvikle en mere attraktiv personlighed og for at lære at blive succesfuld i diciplinen dating.

De får daglig undervisning, instruktion, coaching og hjælp - lige præcis, som hvis de skulle lære at blive gode tømrere. Her bliver de bare eksperter i dating. Alt sammen i hjertet af København.

Ud af komfortzonen
'Det hele starter med, at eleverne skal lære, at det er i orden at gå op og sige 'hej' til en pige, som de ikke kender... Ligegyldigt om de ser hende i baren, i bussen, i Føtex eller på gaden ved højlys dag. Det eneste, det kræver, er, at man tror på sig selv og går efter, hvad man vil have. Så det er det første, vi fokuserer på er, at vores elever bliver skubbet ud af deres 'komfortzone' og møder helt op imod 50 nye mennesker på en enkelt dag. Sådanne dage har vi en del af på vores akademi, det er altid sjovt og grænseoverskridende," forklarer Neil Natura og fortsætter:
 
"Det er jo ikke normalt, at man i dagens Danmark bare går op helt uopfordret, siger 'hej' og viser interesse. Derfor er det også vigtigt, at man gør det på en social intelligent måde, hvor alle føler sig komfortable. Det skal dog gøres på en sexet måde; der skal være et glimt i øjet. Alt det lærer vi til vores elever sådan, at de kan gå igennem processen skridt-for-skridt.'

Eleverne på datingakademiet lærer alt fra, hvordan de skal klæde sig til de psykologiske forskelle mellem mænd og kvinder, til hvordan de får mere selvtillid, lederevner, social intelligens, passion & følsomhed ind i deres liv. Alt sammen ting, som Neil Natura mener, er nødvendigt for at få succes med dating.

Derudover er der hjemmeopgaver og missioner, som er designet til at få eleverne til at gro ud over deres datingudfordringer. 

Den succesfulde dater
Akademiet tager deres elever i hånden gennem alle aspekter, der er nødvendige for at blive en 'succesfuld dater'.

En ting er sikkert. Det virker. De mænd jeg møder, der har været igennem det, er rigtig glade for det, og nogle af dem har mødt deres kærlighed igennem akademiet. Andre har det bare sjovt og dater meget. Måske lidt mere end nødvendigt.

Men er det den rigtige måde at gøre det på?

Er dating ikke noget, man ikke taler om, men man bare skal kunne finde ud af? Skal det ikke bare forblive akavet? Kan det være rigtigt, at mænd skal kunne lære, hvordan de bliver gode til det med dating? Skal de ikke bare kunne finde ud af det? Og hvordan vil vi kvinder have det, hvis vi vidste, at vores fyr havde gået igennem sådan et akademi, og han havde lært, hvordan han 'skulle gøre det'?
 
På den anden side: Er det måske ikke meget godt, at vi får nogle flere attraktive mænd? Vil det i virkeligheden ikke være dejligt at have flere mænd, der rigtig ved, hvordan de skal møde og behandle os piger/kvinder, så vi falder pladask for dem? Er det måske ikke, det vi mangler? 
 
...hvad synes du?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce