Aniston

Kan du være her, Bitch?

I sexede stiletter og lækkert nyt tøj tager tøserne i byen – med rundsav på albuerne!

Kan du være her, Bitch?
Lørdag aften på et givent diskotek et sted i Danmark - det er en kamp for livet! En kamp om fyrenes opmærksomhed...

Der bliver sendt onde blikke, givet albuer i siderne og sagt sætninger som "Kan du være her, Bitch?". Kvinderne bekriger hinanden rundt om på diskotekerne - alt sammen fordi vi ikke vil dele "rampelyset".

Dansegulvet, toiletterne og baren er høj-risiko områder, hvor man kan blive udsat for
Er der f.eks. en pige, der danser ekstremt sexet på dansegulvet, så vil mange af de andre piger på diskoteket straks tænke: "Hvem fanden tror hun hun er!". Dette helt uden at kende den pågældende pige. Hun stjæler al opmærksomheden, så derfor er hun en fjende. Og dette gælder ikke engang kun på diskotekerne, men faktisk også i f.eks. skolen eller på jobbet, ja endda når man går på gaden.

Men hvorfor er det lige, at vi kvinder føler, at vi skal bruge mere energi på at få opmærksomhed fra det modsatte køn, end fyre gør? Jeg mener, fyrene har jo ikke erklæret hinanden krig i det skjulte, som vi piger har.
ANNONCE
Kan du være her, Bitch?
Måske lærer vi allerede som børn, at hvis vi bliver klædt i en sød lille kjole af vores mor, så resulterer det i en masse udbrud à la "Neeeeej, hvor er du fin!". Det er vel lidt en lignende kommentar, vi ønsker fra fyrene på diskoteket, dog nok mere i retningen af "Damn, hun er sgu sexet!".

Op gennem tiden har kvinder ofte haft rollen som pyntegenstand. I tidligere tider var det ikke af så stor betydning om kvinderne havde noget på hjertet - de skulle ses men ikke høres. En kvindes udseende var hendes største fortrin. Er det så så underligt, at vi den dag i dag stadig gør så meget ud af vores udseende, og derfor kæmper de latterlige kampe foran spejlet på dametoiletterne.

Men vi lever ikke i det 17. århundrede længere, så en mere nutidig opførsel vil vist være mere passende. Personligt beundrer jeg piger, som kan give hinanden komplimenter uden at kende hinanden. Hvorfor? Fordi det afspejler, at de hviler mere i sig selv end tøserne med rundsav på albuerne. Det er sørgeligt, hvis man har så lavt selvværd, at man tyer til beskidte tricks for at få sin "del af kagen". Desuden så findes der jo andet og mere i verden end kampen om at have den mest nedringede bluse. Så Ladies, lad os vise lidt stil, og få opmærksomhed via vores intelligens og udstråling, i stedet for via vores bryster. Og selvfølgelig behandle hinanden som kønsfæller i stedet for fjender.
ANNONCE
Del

Seneste nyt