Aniston

Kan de ikke få nok opmærksomhed

Sangere og sangerinder burde ikke gå til filmen...

Musikere har det med at gå til filmen, for at afprøve deres talent. Men i de fleste tilfælde kommer der ikke noget godt ud af det. Så hvorfor ikke bare holde sig til det, man er god til?
Kan de ikke få nok opmærksomhed
Man ser det gang på gang, at sangere eller sangerinder går til filmen. Enten fordi de er ved at gå i glemmebogen, eller fordi de tror, de har en filmstjerne gemt i sig. Desværre mangler de fleste talent for den genre.

Cher

Tag sådan en som Cher. Hun ser ikke så fantastisk godt ud mere, men hun er en rigtig dygtig sangerinde. Hun har siden 1965 optrådt på tv. Dengang sammen med sin mand Sonny. I 1969 havde hun filmdebut i filmen "Chastity".

Siden 1969 har hun medvirket i 13 andre film - bare hun ikke havde gjort det! Der er en masse ting, man kunne rakke ned på. For eksempel hendes måde at tale på, altså hendes accent, der er ganske forfærdelig at høre på.

Derudover er der hendes mangel på scenisk talent. Det kan godt være, at det er instruktørerne, der ikke har formået at få hendes præstationer til at virke overbevisende, men det skulle da være utroligt, hvis alle de instruktører, hun har arbejdet med, er så dårlige...

Jessica Simpson

En anden en, der skulle havde holdt sig fra det hvide lærred er Jessica Simpson. Blondine med stort "B". Det eneste hun duer til, er at se godt ud og vrikke med numsen - men er det så lækkert igen?

Når man ser hende bevæge sig hen over lærredet og sige nogle lyde, der vist nok skulle være replikker, sidder man og håber på, at hun snart vil holde mund. Hun er typen, der skal ses, ikke høres!

I mange år har hun været kendt som sangerinde, men er sangerinde ikke en overdrivelse? Er hun ikke mest kendt for sine silikone-bryster og det lange lyse hår?

Mariah Carey

Hvordan kan nogen overhovedet have betroet hende en rolle? Hun har medvirket i seks film, men er nok mest kendt for filmen, "Glitter", hvor hun havde hovedrollen. Hendes præstationer i filmene er så pinlig, at man sidder og krummer tæer, hver gang man ser et billede af hende.

Hun har ingen idé om, hvordan man begår sig foran et kamera, og hvordan man skal spille for at det virker overbevisende.

Jo, hun kan synge, og hun er faktisk ikke helt ringe til det. Men hun skulle have holdt sig til musikken.

Spice Girls

90'ernes plage. Fem tøser, der slet ikke burde have noget med show business at gøre. Man kan med gru tænke tilbage på de tidlige teenage-år, hvor Spice Girls huserede verdenen.

Det er en stor gåde, hvordan nogen instruktør kan have sagt ja til at lave den film, men det er da næsten en endnu større gåde, hvorfor den blev populær...
ANNONCE
Kan de ikke få nok opmærksomhed
Et par af tøserne kunne synge, men så var der da ellers heller ikke mere at råbe hurra for. Ingen af dem kunne imponere på film. Det må da næsten være pinligt for dem at kunne sige, at de har været med i en film. For "Spice World" kan umuligt være et plus på CV'et.

Elvis

Den eneste, der har gjort det godt på film er Elvis. Han var en multikunstner, der kunne gøre damerne bløde i knæene ved blot at kigge på dem. Han var en stor stjerne, både på det hvide lærred og på sangscenen. Det var synd, at han døde så tidligt.
ANNONCE
Del

Seneste nyt