Aniston

Kagerforsjov.dk

Sjove kager, personlige kager, romantiske kager med mere

www.kagerforsjov.dk er kagernes svar på blomsternes Interflora.
Kagerforsjov.dk
Hos Kager for Sjov er der tilknyttet 300 dygtige håndværksbagere, som leverer lækre kager til dig fra dag til dag. Det er ikke kun til hverdag, men også i weekenden og på helligdage, man kan få leveret dejlige kager. Kagerne kan bruges til mange forskellige lejligheder: mors dag, fars dag, fødselsdage, dåb, bryllupper, firmafester og så videre.

Det nye og meget populære inden for kager er billedkager, hvor man kan få et personligt billede på sin kage. Dette foregår ved at printe billedet ud på spiseligt rispapir, der smelter sammen med kagen. Til farverne er der anvendt fødegodkendte farver, så det er ikke sådan, at kagen på nogen måde er giftig.

Kager for Sjov har eksisteret i 3 år, og der sker hele tiden en udvikling inden for de kager, de har. Nu har de for eksempel fremstillet en julekage med rom. Kagen er en langtidsholdbar kage, som Kager for Sjov har komponeret i samarbejde med Odense Marcipan. Kagen er kaldt en julekage, da den kan holde sig fra jul og til efter nytår, hvis man har tænkt sig at gemme den så længe.

For at nævne udvalget hos Kager for Sjov, kan jeg starte med at nævne festkurven med konfektfyld som ses på billedet, udover det er der mulighed for at hygge sig med festkringle, Romantica hjertekage, kranse Hans og Grethe, fyldte hjerter med konfekt, Momsemorkage og bagermesterens kagemand.

Derudover er der selvfølgelig et utal af festkager og forskellige billedkager, honningkagehjerter og julekagen fra før. Det er dog ikke kun kager, der er at finde på denne side. Kager for Sjov bager og udbringer nemlig også rundstykker, basser og luksus chokolade.

Priserne på kagerne er fra 145 kr. og opefter. Herudover tillægges et administrationsgebyr på 50 kr. Der er mange muligheder for betaling, så det burde være muligt at finde en, man kan benytte sig af. Her er lige de forskellige muligheder: Dankort, Visa/Dankort, Euro-/MasterCard, Visa, Visa Electron, JCB, Diners, Danske Netbetaling, Nordea e-betaling, BG Netbetaling.

Hvis man gerne vil have et billede på sin kage, skal man sende et billede til en e-mail, som er opgivet på deres hjemmeside, og billedet må maksimum være 5 MB stort. Så sørger de for at printe billedet ud i god kvalitet på rispapir, så det kan komme på din kage.

Kagerne leveres altid inden kl. 14.00 på leveringsdagen, og hvis man har bestilt en billedkage, er der 3 dages levering, så det skal man lige tage forbehold for, når man bestiller. Alle andre kager kan leveres fra dag til dag.

Udover hjemmesiden med kagerne, har de netop lanceret en side, der kører efter samme koncept bare med fisk og skaldyr. Den er helt sikkert også hver at kigge forbi, hvis man skal have fest, og der er fisk på menuen.. Siden kan findes på følgende adresse: www.skagerrakfiskogskaldyr.dk
ANNONCE
Del

Seneste nyt