Aniston

Kærlighed og Cola

Mangler du Cola, slik og chips til dig og kæresten søndag eftermiddag eller aften?

Kærlighed og Cola
Kunne det gøre søndagen lidt sjovere, hvis du kunne blive i sengen hele dagen med kæreste, flirten eller veninden og få slik, cola m.m. bragt direkte til døren? Hvis du bor i København, er dine bønner blevet hørt.

KaerlighedogCola.dk er en ny internetshop, hvor man hver søndag kan få bragt alskens lækkerier hjem direkte til døren. Er du den dovne type, der kan få hele søndagen ødelagt ved at skulle hoppe ud af pyjamassen og sætte dit hår for at smutte 20 skridt ned til den nærmeste 7-eleven, så er dette nye tiltag lige noget for dig.

Du har mulighed for at få bragt dine vare ud i tidsrummet mellem 14 og 21 hver søndag. Kaerlighed og cola prøver at fastholde de lave produktpriser ved bl.a. at benytte sig af cykelbude og holde åbent når folk har allermest brug for slik, chips og cola.

Leveringen koster 16 kr. hvilket er mindre end hvis man bestiller en pizza, så det er lige til at overkomme, og her kan man godt bestille for under 50 kr. og stadig få bragt ud. Du kan både betale kontant og med dankort ved leveringen.

Man kan både vælge at forudbestille vare eller bestille dem når lysten melder sig.

Hvis du en søndag ligger hjemme med tømmermænd og godt kunne tænke dig slik, chips, cola, cigaretter eller chokolade, så fortvivl ikke. Du er kun få klik fra at få tilfredsstillet din lyst:

www.kaerlighedogcola.dk

Jeg håber på, at der snart kommer et tiltag, der gælder hele landet. For jeg kunne godt bruge et par timer ekstra i sengen en søndag.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce