Aniston

Kæreste eje

Hvad er dit?

Her gælder ord som familie, venner, kælerotte og kærlighed ikke - nej, lad os for en gangs skyld være materialistiske, det er lidt lettere. For de færreste kan vel sige, at de elsker deres mor højere end deres far, eller deres søn højere end deres datter?
ANNONCE
Kæreste eje
Stine, 21 år:
"Mit kæreste eje er en halskæde som min mormor fik da hun blev konfirmeret, og som jeg arvede da hun døde. Hun betød utroligt meget for mig, og jeg har haft halskæden på siden den dag hun døde. I 6,5 år har den ikke været af én eneste gang."

Kristina, 18 år:
"Mit kæreste eje må være min barndoms bamse "Jogge", som jeg fik da jeg blev født. Den er slidt, men den har stor betydning for mig. Jeg sov altid med den og legede rigtig meget med den. Den vil aldrig kunne erstattes."
 
De fleste har en gammel ting med symbolik i eller noget de bruger særligt meget. En ting man kan tage og føle på, have nytte af, eller blot en ting uden anden funktion end at gemme minder i - noget man ikke kan skille sig af med, selvom vores kultur i dag er indrettet til at "købe, bruge og smide væk".

Tinna, 21 år:
"Mit kæreste eje er mit kamera, kan ikke leve uden det. Jeg elsker at tage billeder og gør det tit. En stor del af min dag går med at tage billeder af forskellige ting og redigere dem. Ved ikke hvad jeg skulle lave uden det."  

I hverdagens travlhed er der bestemt ikke tid til at blive sentimental. Men kan man snyde sig til et øjebliks tænksomhed, så kan det lette meget - eller på anden måde bringe følelser til overfladen, der ellers er gemt bort.

Hvad med dig? Hvad er dit kæreste eje og symbolikken bag?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce