Aniston

Kæmpestore krusedulle-tegne-malebøger

Alvilda inviterer til krussedulle-amok!

Hvis der er noget, børn i alle aldre er vilde med, så er det at tegne kruseduller.

Og nu har forlaget Alvilda simpelthen lavet en kæmpestor bog med mulighed for netop dét!

Alvildas kæmpestore krusedulle-tegne-malebog til drenge og til piger to store bøger med masser af skønne udfordringer til børnene og med mulighed for både at tegne organiserede krusseduller og til at gå helt krussedulle-amok i lækre farver.
ANNONCE
Kæmpestore krusedulle-tegne-malebøger
Bogen findes i en drengeudgave med superhelte, insekter, monstre og alskens andre lækkerier. Og i en mere lyserød udgave med masser af fine udfordringer, der inviterer til at finde farveblyanterne frem og tegne blomster, kjoler og hjerter samt løse en masse opgaver.

Her blev drengebogen straks åbnet, og farveblyanterne fundet frem, og der var stor glæde over at snakke om regnorme og supermænd.

Alvilda kæmpestore krussedulle-tegne-malebog er i øvrigt oplagt at tage med på sommerferien. For den indeholder timevis af underholdning for børn i alle aldre.


Alvildas kæmpestore krussedulle-tegne-malebog for drenge er udarbejdet af James Maclaine og Alvildas kæmpestore krussedulle-tegne-malebog for piger er udarbejdet af Lucy Bowman. Begge er illustreret af Errica Harrison m.fl. og netop udgivet af Alvilda. Vejl. udsalgspris 99,95 kr.
ANNONCE
Kæmpestore krusedulle-tegne-malebøger
Del

Seneste nyt