Aniston

KælkePatruljen

Vinteren er på vej

Hallo! Hallo! Alle barnlige sjæle og andre vinterglade tosser. Så er det ved at være tid til sne- og isglatte veje. Dog endnu vigtigere - også kælkebakkerne bliver snefyldte, og så må man have udstyret i orden.
KælkePatruljen
Sneen kommer snart væltende ind over Danmark, eller i hvert fald kan vi håbe. En ting er sikkert: metrologerne har lovet, at år 2008 starter dejlig vinterligt, nu hvor den hvide jul ikke lod sig indfinde.

Allerede i går var der sporadiske snebyger rundt omkring i landet, og forhåbentlig bliver det ikke de sidste. Men, men, men hvis ikke du har fundet din kælk frem fra gemmerne endnu, eller hvis kælken er smeltet under år 2007's brandvarme sommersol - eller øh...!
 
Bliv kælkebakkeobservatør
Ja, så har TV2 netop meldt ud, at de mangler kælkebakkeobservatører til deres KælkePatrulje.
 
TV2 er så venlige at sørge for en bobslæde til dig, hvis du vil indgå i KælkePatruljen. Man skal jo ikke nøjes med den gamle kælk. Udstyret skal være i orden.
 
Desværre mangler der ingen kælkebakkeobserva-tører på Fyn, men det gør der hele fire steder i Jylland og, så vidt man kan se på kortet, ved Roskilde på Sjælland. Måske er det noget for Aniston.dk's kære chefredaktør, Sitle, der bor i Roskilde?

Se TV2's opslag her
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce