Aniston

Justin Timberlake

Hell yeah!

I slutningen af 1990"erne og starten af år 2000 begyndte en massiv strøm af teenage-artister at indtage popbranchen. Én af dem var Justin Timberlake.
Justin Timberlake
Karrieren begyndt allerede, da Justin var lille. Han var blandt andet en del af det populære børneshow "The Mickey Mouse Club", hvor også kendte navne som fx. Britney Spears og Christina Aguilera deltog. Som teenager deltog og vandt han blandt andet konkurrencen "Dance like New Kids On The Block", og netop et boyband blev også et senere skridt i hans karriere.

I 1996 blev gruppen NSYNC dannet med Justin Timberlake som ét af de ialt fem bandmedlemmer. Gruppen blev en stor succes, især blandt teenagepiger rundt om i verden, som faldt pladask for boybandets medlemmer og deres kærlighedssange. Som et af de medlemmer, der sang bedst, skilte Justin sig hurtigt ud. Han havde leadingvocal på de fleste sange sammen med bandmedlemmet JC Chasez. På bandets (foreløbigt) sidste album "Celebrity" kastede Justin sig enddog ud i at co-producere og co-skrive nogle af sangene.

Pigerne var vilde med hans drengede look og han krøllede hår, og mange pigehjerter blev knust, da han begyndte at komme sammen med Britney Spears. Parret blev meget populært i pressen, hvor der over en lang periode blev gisnet om, hvorvidt Justin havde taget Britneys (påståede) mødom.

I år 2002 udsendte Justin hans første solo-album "Justified". Dette skete efter at NSYNC havde deklareret, at de ville holde en pause og give sig i kast med forskellige ting på egen hånd. Albumet blev en enorm succes med dets blanding af R"n"B, hip-hop og dance, plus selvfølgelig Justins gode sangstemme og fede udstråling og attitude. Justin fik hjælp af nogle af musikbranchens største navne, nemlig The Neptunes og Timbaland, og deres samarbejde endte med at indbringe flere priser til albumet.

Udover hans musikalske evner har han også udfoldet sig som beatboxer og skuespiller. I år 2000 havde han en rolle i tv-filmen "Model Behavior", og i 2001 spillede han Elton John i dennes musikvideo "This train don"t stop there anymore". Desuden har Justin hans egen hjælpefond kaldet "The Justin Timberlake Foundation", som donerer penge til musikundervisning i offentlige skoler i USA.

Dét, der senest har skabt overskrifter i pressen omkring Justin, er hans forhold til smukke Cameron Diaz. Rygterne lyder, at der både er børn og bryllup i vente for parret, men intet af det er blevet bekræftet af hovedpersonerne.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce