Aniston

Justin Chambers

Endnu en lækker Justin

Model, skuespiller, læge (på vores tv-skærme i det mindste) og så elsker han sin familie mere end noget andet. Kan det blive bedre?
Justin Chambers
Justin Chambers blev født i Springfield, Ohio i USA den 11. juli i 1970.

Han har fire søskende og deriblandt en tvillingbror, som hedder Jason. Han blev opdaget på en ferie i Paris og begyndte hurtigt på en lovende modelkarriere for store mærker såsom Calvin Klein og Giorgio Armani.

Justin flyttede til New York og studerede hos H.B. Studios i 4 år. Dette førte til forskellige optrædener i skuespil og nogle få roller i tv-serier.
I 1995 kom han med i serien, "Another World", og derefter også med i "Harvest of Shame" og "Rose Hill", hvor han spillede sammen med Jennifer Garner.

Han blev nu virkelig lagt mærke til, og han blev beskrevet som en blanding af James Dean og Marlon Brando.

I 1999 fik han sin første større rolle i "Liberty Heights", og han har også spillet med i "The Wedding Planner" med Jennifer Lopez og Matthew McConaughey. Hans filmkarriere gik derefter lidt i stå, og man hørte ikke noget fra ham i mange år.

I 2005 kom så Justin Chambers store comeback, da han fik rollen som Dr. Alex Karev i "Grey's Anatomy" (Greys Hvide Verden).
Her spiller han en halvarrogant lægestuderende, som scorer til højre og venstre, men som også gemmer på meget mere, blandt andet følelser for sin kollega, Izzie Stevens, spillet af den smukke Katherine Heigl.

Et forhold med Justin Chambers må desværre blive i vores drømme. Han er nemlig lykkeligt gift med Keisha Chambers, som han mødte, da han var model for Calvin Klein. De har været gift siden 1993, og de har sammen hele fem børn.

Hvis du vil se mere til Justin Chambers, så hold øje med ham i "Greys Hvide Verden", som kommer hver mandag klokken 20 på Kanal4.

Og husk så lige at tjekke vores galleri med ham...
ANNONCE
Del

Seneste nyt