Aniston

Justin Bua

Justin Buas undergrundsbilleder vækker stemning i hjemmet.

Jeg så dem, jeg klappede i mine små hænder af glæde, og jeg måtte eje dem.

Allesammen. De slog benene væk under mig, de lærredsførte plakater af folk fra forskellige klasser der
Justin Bua
spillede forskellige instrumenter, og senere også billederne af breakdancere og andet folkefærd. Justin  Bua, en fyr hvis kunstværker jeg håber, at kunne hænge op over sofaen med stolthed, når jeg er hoppet af SU'en og tjener nok til at kunne købe dem kontant, og ikke på afbetaling.

Jeg satte mig i hovedet at finde ud af mere, for jeg kan vel ikke være den eneste der er helt vild med hans tegninger og malerier, og her er alt hvad jeg fandt ud af.

Den jordrystende kunstner, Justin Bua, er internationalt kendt for hans bedst sælgende samling af fede kunstplakater. The DJ er en af de mest populære print igennem hans karriere.

Han er født i 1968 i New York, og han er opvokset mellem Manhattan og Brooklyn. Bua var
ANNONCE
Justin Bua
fascineret af det rå og fattige gadeliv i byen. Han er udannet på Fiorello H. Lagurdia High School med musik og performance art, og han færdiggjorde sin uddannelse ved at male graffiti og optræde verden rundt med breakdance- grupper. Bua fik sin bachelor i illustration på The Art Center College of Design i Pasadena i Californien.

Med sin start i den kommercielle del af kunsten, har Bua designet og illustreret utallige projekter, alt fra skateboard- og CD-covers til reklamekampagner. Han udviklede bl.a. åbningssekvensen til MTV's lyriske lounge show og EA sports-videospillene NBA Street og NFL Street. Han har også gjort sit navn kendt ved at designe
Lige nu underviser han i figurtegning på Southern California University, og derudover fortsætter han med at være ledende figur i både den kommercielle men også finere kunstform. Buas internationale fanskare har rakt vidt, bl.a. fra tidligere præsidenter, skuespillere, musikere, professionelle dansere, til gadebørn og kunstkendere.

For at se mere af hans kunst, købe det eller bare generelt mere for mere information, kan I besøge hans hjemmeside: www.justinbua.com

Aniston.dk spørger læserne:
Hvilket slags kunst har I til at pryde jeres hjem?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce