Aniston

Just like Heaven

Hvad sker der, når man er fanget mellem himmel og jord?

7 ud af 6 stjerner
Der findes vist ikke den pige, som ikke har set den vidunderlige film "Ghost", som handler om kontakt og følelser mellem de 10 verdener. Så hvis du var vild med filmen "Ghost", vil du elske "Just like Heaven".
Just like Heaven
Da David (Mark Ruffalo) lejede sin lejlighed, var det sidste han forventede - eller ønskede en værelseskammerat. Og efterhånden er lejligheden et stort rod, med øldåser og mærker overalt på borde, så da den unge kvinde Elizabeth (Reese Witherspoon) pludselig dukker op og påstår, at lejligheden er hendes, antager David, at der er tale om en misforståelse.

Men Elizabeth, forsvinder lige så pludselig, som hun dukkede op. Selvom han udskifter låsene, afskrækker det ikke Elizabeth, som begynder at komme og gå som hun vil, og hun gør alt for at han skal flytte.

Overbevist om at hun er et spøgelse, forsøger David at hjælpe hende over på "den anden side", og selvom Elizabeth har opdaget, at hun har overjordiske evner - hun kan for eksempel gå gennem vægge, som jo passer meget godt på beskrivelsen af et spøgelse - ja så er hun overbevist om, at hun på en eller anden måde stadig er levende og nægter hun at forsvinde.

Stædige er de begge to, og ingen af dem er villige til at flytte, så i stedet vælger de sammen at forsøger at finde sandheden om, hvem hun er og hvad der er sket med hende, for Elizabeth kan nemlig ikke huske det...

Men hvordan påvirker det ens liv, når man pludselig har en usynlig ven som ingen andre kan se, og ens venner tror man er blevet sindssyg og er parat til den lukkede afdeling?

Bedømmelse

"Just like Heaven" er en rigtig sød og sjov film, om kontakten mellem de to verdener. Normalt synes jeg Reese Witherspoon's film har en tendens til at være en anelse platte, tag bare "Legally Blond", men denne film må siges at være alt andet end plat, hvis man altså tror på at der er mere mellem himmel og jord.
ANNONCE
Just like Heaven
Reese Witherspoon og Mark Ruffalo er suveræne sammen i denne film, og igennem hele filmen fyldes man med flere forskellige følelser som både glæde og sørgmodighed. Men mest af alt så er det dog en rørende komedie med stort "K", der er virkelig mange sjove scener samt replikker, og lattermusklerne bliver rørt til det fulde.

Så det er en film jeg vil anbefale til de romantiske sjæle, som godt kunne lide filmen "Ghost" og som har brug for en lille grine pause i den kedelige hverdag, og selv når filmen er slut, så er der hjælp at hente på den officielle "Just like Heaven" side.

På siden kan man tage forskellige test om ens liv og kærlighed, få større viden om aura, læse sit kærligheds horoskop, finde ud af mere om skæbnen, og så kan man lytte til det vidunderlige soundtrack, så hvad venter i på?

Hvem ved, måske findes der virkelig mere mellem himmel og jord end vi lige går og regner med...

"Just like Heaven" har premiere den 9. december 2005
ANNONCE
Del

Seneste nyt