Aniston

Jungledate.dk

Jungledate.dk - er en af Aniston.dk’s partnere

Ved første øjekast lignede det bare et almindeligt dating site, hvor man bare opretter en profil, kigger på nogle lækre fyre og eventuelt skriver til dem. Men der gemte sig mere i junglen!
Jungledate.dk
For at kunne skrive noget om Jungledate.dk blev jeg nødt til at oprette en profil, så jeg kunne lave lidt research til denne artikel.

Jeg kastede mig over standard-opret-en-profil-skemaet som nu engang skal udfyldes, hvis man vil have adgang til lidt mere end forsiden.

Jeg udfyldte de sædvanlige felter: Brugernavn, password, e-mail, partner status, højde, hårfarve, øjenfarve etcetera. Det var ikke jordens mest spændende profil, der blev oprettet - tværtimod!

Men alt blev udfyldt, og jeg var klar til at oprette. Men inden jeg godkendte de ting, jeg havde skrevet, skulle jeg vælge, om det skulle være en "Dating profil" eller en "Sex profil". Der stod ikke lige noget om, hvad forskellen på de to var, så jeg nuppede bare en "Dating profil"

Nu var profilen så oprettet, og så var det igen med at undersøge siden nærmere. Det første jeg kastede mig over var online listen. Jeg skulle jo lige se, om der var nogle online - eller om der var nogle billeder af lækre fyre! Der var en masse folk online. Jeg kiggede listen igennem og studsede over den lille notits: " Bemærk: Ved klik på profiler med sex-mærket kan der forekomme anstødelige billeder".

Anstødelige billeder? Hvor slemt kan det være på et sobert dating site som Jungledate.dk?

Jeg satte mig for at undersøge sagen. Jeg startede fra den ene ende og kiggede så alle fyrenes profiler igennem. I de første jeg så, var der bare et ganske normalt billede af en eller anden ukendt fyr. Men så var det, at de lidt mere avancerede profiler begyndte at dukke op. Der begyndte at komme billeder frem, der mest af alt lignede noget fra en tysk pornofilm. Se - det var her det gik op for mig, hvad der helt præcis gemte sig bag ved betegnelsen: "Sex profil".

Jeg fortsatte min udforskning af Jungledate.dk og stødte så på "Dagens date idé". Hver dag bliver der valgt en bruger af det modsatte køn, der passer på de kriterier, man har skrevet i sin profil. Hvis man synes, at vedkommende lyder interessant, kan man så klikke sig ind på profilen og studere den nærmere.

Der er selvfølgelig også en "søge side" på sitet. Det er nok den mest spøjse søge side, jeg længe har set. Ikke nok med, at man kan søge på bestemte profiler, billedprofiler og hvad det nu ellers hedder, så kan man også søge på en bestemt religion eller politisk holdning.

Jeg skulle da lige prøve at "sammensætte" min "drømmefyr":

Religion: Parapsykologi

Politisk holdning: Anarkist

Stjernetegn: Løve

Briller: Linser

Højde: 100 til 120 cm

Ryger/ryger ikke: Hash

Sjovt nok var der ingen, der passede på mine kriterier. Min "drømmefyr" findes altså ikke på Jungledate.dk lige nu. Men hvem ved, måske kommer han derind!

En væsentlig del af kommunikationen på en side som Jungledate.dk er de små private breve, som brugerne sender til hinanden. Selv jeg blev offer for det interne postsystem. Efter at have haft en profil i 20 minutter, lå der allerede de første tre breve i min indbakke. Dette er to af dem:
hej

ja jeg har kikker på din profil,og jeg ved godt at den ikke passe til din profil,men nu få du denne mail fra mig så, Hvis du søger en fyre som har lyst til at forkæle dig engang, imellem...og selvfølgelig se jeg også frem til at blive forkælet af dig.Og jeg har et par fantasier som jeg håber er ok med dig. Og måske lyst til at prøve det ? også dine fantasier.

Knus

hej søde er du til ældre fyre
Hvordan svarer man på sådan nogle breve?

Udover de ting jeg allerede har nævnt, gemmer der sig også en Jungle Chat. Jungle chatten ligner enhver anden chat. Til tider meget besøgt, men ellers ret død.
ANNONCE
Jungledate.dk
For at få gang i brugerne har Jungledate.dk også et debatforum. Det er godt nok ikke så omfattende, som det vi har på Aniston.dk, men det er der! Her bliver der debatteret lystigt inden for emner som: kærlighed, IRL events, jokes & stuff og digte og poesi.

Jungledate.dk gør virkelig noget for deres brugere. I løbet af sommeren har der flere steder i landet været afholdt forskellige arrangementer. For eksempel har der været sommerfest i Boltens Gaard i København den 20. august 2004.

Deres arrangementer bliver annonceret under "IRL Events"

Herudover kan man på sitet, finde nogle tips til, hvordan man kan lave sin profil, samt til hvordan man kan skrive breve, så de virker, som man gerne vil have.

Summa summarum så er det en rigtig fed side, og der er stof til mange timers underholdning. Siden er gratis at benytte, og når man kan få tre breve på 20 minutter med en så intetsigende profil som jeg lavede; hvad kan man så ikke få på en seriøs profil med billede?
ANNONCE
Del

Seneste nyt