Aniston

Julian Morris

Den unge britiske charmetrold

Ung, britisk, store, brune hundeøjne, et smil som kan få selv en isdronning til at smelte og et talent der  ikke er til at skyde igennem. Navnet er Julian Morris, han er hærdet på teater scenen, han har arbejdet med de bedste instruktører og han er kommet for at blive.
ANNONCE
Julian Morris
Julian Morris blev er født den 13. Januar 1983 i London, England.

Han startede i en tidlig alder, med at spille skuespil på Anna Scher Teateret i London, og da han var 13 år blev han spottet af instruktøren bag den britiske hitserie "The knock". Men selvom Julian så småt havde fået foden indenfor i tv-verdenen, så valgte han alligevel at fortsætte sin træning på Anna Scher teateret.

Som tiden gik, kom der flere og flere tilbud og efter at have medvirket i flere tv-serier, film og reklamefilm, begyndte han at arbejde med skuespil på "The royal Shakespeare Company" som er et af de mest kendte teatre i verden, og som uddanner og arbejder med de bedste af de bedste. Her kom Julian så til at arbejde med instruktører som Steven Pimlott, Tim Albery og Elijah Moshinsky.

I 2002 fik han hovedrollen i "Young Arthur" og det gjorde at der virkelig kom hul på hans karriere indenfor skuespil. Og han valgte derfor at bosætte sig i Amerika, som et bevidst karriere valg.
Det gav pote, og han var så heldig at få rollen som "Owen" i film "Cry Wolf" hvor han spiller sammen med flere store Hollywood-navne, som Jared Padalecki og Jon bon jovi.

Men her stoppede hans held ikke, for han nåede knapt nok at blive færdig med at indspille "Cry Wolf", før det næste tilbud kom. Nemlig hovedrollen i filmen "Whirlygirl", og i begge de nævnte film får man virkelig at se hvilken talentfuld skuespiller han er.

Selvom han ikke er et af de største navne i Hollywood endnu, så er det vist bare et spørgsmål om tid... For med hans baggrund, held, talent og britiske skoledrengs charme, så er Aniston.dk sikker på at han vil blive at se på det store lærred meget mere i fremtiden. 

Så tjek galleriet, og vær klar til at blive fortryllet af charmetrolden over dem alle
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce