Aniston

Julens hunks

Julens lækre hunks: En julegave til alle piger

December måned er kommet, og en magisk stemning fylder de fleste... Overalt er der lys, hjerter og folk, der køber julegaver til deres nærmeste. Men hvad gør man så, når man er single og er ved at gå til over lykkeligt forelskede par, som går hånd i hånd?
ANNONCE
Julens hunks
At være single kan til tider være slemt nok, men at være single i december måned: juletiden, hjerternes fest, hvor alt handler om gaver og kærlighed, ja det kan rent ud sagt være et helvede!

Selvfølgelig under man da andre, at de er i et lykkeligt parforhold, og at de har denne kærlige måned til at bevise deres kærlighed for hinanden, men inderst inde ville de fleste singler nok alligevel ønske, at det var dem, der stod i deres sko, dem der havde en partner, dem der skulle købe julegaver til deres elskede og dem, som gik hånd i hånd under julelyskædernes nostalgiske skær, mens sneen daler ned.

Og som om det ikke er nok, så bliver vi 24 timer i døgnet på alle radiostationer, i fjernsynet og i samtlige butikker, som man går ind i, overvældet af
For hvem kender ikke den vidunderlige juleklassiker, som bliver spillet hver jul, hele tiden; "Wham - Last Christmas", og vi har alle sammen set musikvideoen.

Så selvom den måske ikke er den mest lykkelige julesang, så er der noget over den, som gør, at den går lige i hjertet og tankerne på os; og der findes vist ikke den pige, som ikke kan tage sig selv i at ønske en Wham lignende jul, i en lille romantisk hytte, med åben pejs, fælles pynt af juletræet, søde kys, kærlige kram og sneboldkamp ude i den urørte sne.

Ja, de fleste kvinder er en 'sucker', når det gælder romantik og kærlighed, så at gå gennem december måned som kvinde og single, det er hårdt, meget hårdt!
ANNONCE
Julens hunks
Julegaven

Så, derfor giver jeg nu jer dejlige single piger denne julegave, et galleri kun med jule-hunks.

Når julestressen, julesangene og de kærlige par bliver for meget, så har i noget andet og bedre at tænke - og se på.

En julegave, som kan få selv den bedste til at dåne og ønske mere; en julegave, som kan få os alle til at få lyst til at skrive en ønskeseddel til julemanden, hvor det står:

"Kære julemand, jeg ønsker mig et styk mandligt hunk, kun iført nissehue og rødt silkebånd, gaven må gerne gives på forskud... Kærlig hilsen XXXX"

For, det er vel ikke uden grund, at man siger: "Hvad du ønsker, det skal du få!"

Sidst, men ikke mindst, vil jeg ønske alle jer single piger en glædelig jul,

og så må i have god fornøjelse med mit julegave-galleri.
ANNONCE
Del

Seneste nyt