Aniston

Julens Disneyfilm

Kan varmt anbefales i disse dage

Så blev det endelig 3. juledag. Nej, det er der vist ikke noget der hedder. Så er vi endelig ovre julen. Nej, det er vi heller ikke. Julen varer lige til påske, eller endnu længere hvis man da orker det. Julen varer i hvert fald længe hjemme hos mig. Jeg elsker alt omkring julen og især hyggen.
ANNONCE
Julens Disneyfilm
Hvordan hygger man bedre, end med de gode gamle Disney-film, juleslik og dejligt selskab? Jeg kan umiddelbart ikke komme på noget. Kan du?

Jeg var så heldig at få seks Disney-jule-DVD'er i julegave, og de bragte mig stor glæde. Her får du lige et lille review af de film, som jeg synes, du skal gå ud og købe eller leje, hvis du mangler juleunderholdning her på en af de sidste rigtige juledage. Måske som afstresning efter julegave-bytte-ræset eller blot for at bringe gamle minder frem.

Mens vi venter på jul
Denne DVD er sammensat af flere gamle klassiske Disney juleafsnit. Er du nostalgisk skal du klart købe/leje denne DVD. Den er indbegrebet af jul. Du griner, du smiler og du græder. Den er helt igennem fantastisk. Den mangler ingen større præsentation. Indholdet siger det hele. Den må bare ejes.

Du kan blandet andet se:
1. Prinsen og tiggerdrengen
2. Hvordan man står på ski (Fedtmule i alperne)
3. Bjergbestigerne
4. Anders Ands sneboldkamp (Den som også er med hvert år i Disneys Juleshow)
5. Blinke, Glippe og Nik
6. Vinterforråd (Chip & Chap og Anders And)
7. Æselet "Lille"

Den sidste tegnefilm bragte specielt mange minder frem hos mig. Dels er den kristen, og dels har jeg ikke set den, siden jeg var en lille pige og blev passet hos mine bedsteforældre. En enkelt tåre eller to blev det til.

Mickeys Magiske Jul - Sneet inde hos Mickey
Denne DVD er bygget op på samme måde, som "Hos Mickey" kører på Disney-Channel (for jer der har denne kanal). Det er nytegnet figurer og med nye historier. I netop dette afsnit har Mickey besøg af alle de klassiske tegneseriefigurer, som man overhovedet kan komme i tanke om: "Skønheden & Udyret", "Alice I Eventyrland", "Den Lille Havfrue", "Mulan", "Timon & Pumba", "Løvernes Konge" og mange, mange flere. De glæder sig alle til jul - undtagen Anders. Han er på ingen måde i julehumør, og det vil hans aller bedste ven Mickey Mouse lave om på. Så Mickey spiller følgende tegnefilm for ham:

1. På Glatis
2. Plutos Juletræ (Den klassiske fra Disneys årlige juleshow)
3. Nøddeknækkeren - En smuk genfortælling af det gode gamle eventyr
4. Mickey Mouse - Et Juleeventyr

De to sidste tegnefilm er genfortællinger af gamle eventyr. De er smukt tegnet og fortolket til nyere tid og tegnefilm. De bringer også det bedste frem i os alle. Vores jule-gavmildhed og glæde over livets små finurligheder.
ANNONCE
Julens Disneyfilm
Peter Plys - juleferien
Denne tegnefilm er hele min families yndlings. Vi sad fire granvoksne mennesker, klistret til skærmen i alle de 61 minutter, den varer. Peter Plys er jo en gammel kending, så gammel at vi alle kan huske ham fra barndommen. Derfor er denne film også helt speciel.

Peter Plys, Grisling, Tigerdyr og alle de andre fra Hundredemeterskoven skal fejre jul. De skal blandt andet også sende ønskeseddelen til Julemanden på Grønland, og det bliver ikke helt uden besvær. De får byttet roller og de får rodet en masse ting rundt. Men juleaften ender lykkeligt. Så har jeg ikke sagt for meget.

Denne film kan ses af børn og voksne i alle aldre. Også af mændene i familien.

Mickey fejrer jul med alle sine venner
Den sidste Disney jule-DVD er spækket med nye tegnefilm. Nye figurer dukker op og selve tegnestilen er klart nymoderne. Dermed ikke sagt at den ikke er god, den er nærmere rigtig god.

På denne DVD mindes Mickey, Minnie, Pluto, Fedtmule, Max, Rip, Rap & Rup, Anders, Andersine og Onkel Joachim deres tidligere fortryllende juleaftener. 

Først fortæller Mickey og Minnie om den jul, hvor de selv måtte afstå fra noget meget vigtigt, for at alle deres venner kunne få en mindeværdig juleaften. Derefter er det Fedtmule og sønnen Max' tur til at mindes nogle hændelser, som vendte op og ned på julen... Indtil den rigtige julemand dukkede op, og satte det hele på plads.

Rip, Rap & Rup syntes det skulle være jul hver eneste dag. Men en farceagtig katastrofe lærte dem at sætte pris på julen, som den er. Til sidst kan du nyde hele det stjernebesatte hold, når de sammen synger julens dejlige sange så stemningsfyld, som kun de kan gøre det.

DVD'en "Mickey fejrer jul med alle sine venner", har alle chancer for at blive en rigtig juleferie-klassiker.

Rigtig glædelig efter-jul ønskes du af Aniston.dk. Håber du/I får hygget her i dagene mellem jul og nytår.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce