Aniston

Julen har bragt

Hvad er tanken bag julegaverne?

Julen er slut, og al stress med julen er overstået. Der er atter tid til eftertanke og fordybelse. Mine tanker falder så på årets julegavehøst. I princippet fik jeg, hvad jeg ønskede mig, men ved let skjult eftertanke fik jeg en del mere.
Julen har bragt
Og det er så der, jeg må spørge mig selv, om jeg nu virkeligt fik det, jeg ønskede mig? Med dette mener jeg, at når man tænker nærmere over tanken bag gaven, så ville man af og til ønske, at man havde ønsket sig en anden gave!

Lad os bare starte med gaven fra mormor
Flere dele af Georg Jensens forgyldte julepynt. Jeg havde rent faktisk ønsket mig noget julepynt. Sirligt udvalgt julepynt, og det var ikke Georg Jensen.

Første tanke var vel, at jeg snarest måtte tage en fridag og tilbringe den sammen med min kære mormor. For det første for at invitere hende ind i det 21. århundrede, og næst efter for at fortælle hende lidt om mig selv, for der har hun da helt tydeligt en brist.

Eller har hun nu også det?

For faktum er jo trods alt, at jeg jo er en gammel kost. Jeg burde måske synes, Georg Jensen var lykken, taget min alder i betragtning! Prøver hun måske at fortælle mig, at jeg ikke er så ung, som jeg tror, men at jeg nærmere er en voksen-baby i mit forsøg på at lyve for mig selv om, at Georg Jensen er for de gamle?!

Det kunne jo så også være, at tanken bag var, at vi ser hinanden så lidt, at jeg sætter hende på en umulig julegave-mission ved at finde gave til det ukendte barnebarn, der nærmere burde være afskrevet og derfor modtager hadegave som symbol på, at jeg burde tage mig sammen?!

Jeg burde tage en alvorlig snak med min mormor.
 
Fra mine søskende
Jeg ønskede mig også en ansigtscreme, gerne én, der forhindrer mit ansigt i at krølle sammen. Det fik jeg så af mine søskende. En rigtigt lækker creme, der gerne skulle få mig til at ligne Sienna Miller i løbet af få dage faktisk. Det var rigtigt sødt af mine søskende at tænke på, at jeg med min stressede hverdag har brug for en lækker creme, så jeg ikke ender som en rosin i løbet af de næste år.
ANNONCE
Julen har bragt
Dog læser jeg så den tekst, der står med småt; Anti-sagging! Her  man bare tænke, at de har stået nede i butikken og tænkt, at jeg seriøst trængte til at bekæmpe mine "sække". Den eneste måde at overleve dette på, er at fokusere på, at de forhåbentligt kun forventer, at den er til ansigtet, og at cremen vil have en moderat effekt.

Fra kæresten
Derudover fik jeg øreringe af kæresten. Faktisk har jeg ikke huller i ørerne, men der fulgte dog et gavekort med, til at få det lavet. Det var jo sødt, og noget nyt, da jeg aldrig har fået smykker til ørerne før, grundet ovenstående.

Der fulgte selvfølgeligt et fint kort med gaven, hvor der blandt andet stod, at tanken bag var, at det ville være rigtigt fint og feminint til mig, med øreringe.

Jeg synes, det er skønt med gaver, der er gennemtænkt og personlige, og købt fordi det lige præcis skulle være det, trods det at det krævede, at jeg fik lavet huller i ørerne først.

Men er jeg så maskulin, at almindelige smykker ikke længere kan opveje min maskulinitet, men at der skal nye tiltag til?

  • Så fik jeg parfume. Lugter jeg?
  • Så fik jeg gavekort på 1200 kroner til frisør. Hvad er der galt med mit hår?
  • Så fik jeg en holder til at samle tingene på køkkenbordet. Roder jeg?
  • Så fik jeg et glas pickles. Ser jeg gravid ud?
  • Så fik jeg et armbånd med charms vedhæng. Ligner jeg en voksen baby?

    Og så fik jeg for resten en dejlig bog. En bog der hedder "Kvinder, der Tænker for Meget". Og inden jeg kommer længere i min julegave filosofi, tror jeg faktisk, jeg vil sætte mig ned og læse min bog. Det kunne jo være, den kunne give det endelige svar på problemstillingen!

    Når alt kommer til alt, så er tanken bag, nok alligevel ikke lokaliseret andre steder end hos mig selv!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce