Aniston

Julegaveideer til hele familien

Julegaveideer til hele familien

Den søde juletid står for døren, hvilket især fornemmes når du bevæger dig ind i landets indkøbscentre. Juleindkøbene er begyndt at tage form – både når det gælder julegaver, julepynt og julebagning.

For de fleste er det julegaverne, som der skal bruges ekstra meget tid på. Nogle er begyndt at tænke på at samle ønskelister ind, hvor andre snart er færdige med julegaveindkøbet – dog er størstedelen af os slet ikke begyndt at tænke på jul endnu. Men uanset hvor langt vi er i processen, så har vi det til fælles, at vi alle ønsker at finde den bedste gave til dem, vi holder af. Hvis du er helt på bar bund omkring gaven til din partner, dine børn eller, hvad børnene skal give bedsteforældrene, så har vi samlet lidt inspiration her.

For mange - både mænd og kvinder - er sko og tøj højt på ønskelisten, og det er noget som altid kan bringe et smil frem på læberne juleaften. Er din partner blevet forkælet med disse gaver i løbet af året, kunne et ur være julegaven til din partner juleaften. De seneste år er uret blevet en accessory, som både mænd og kvinder skifter, alt afhængig af, hvilken lejlighed vi klæder os på til. Nogle ure er perfekte til hverdagsbrug, hvor andre er til lidt pænere brug. Der findes mange urmærker på markedet – og mange tilbyder netop ure til både hverdag og til fest. Til inspiration tilbyder blandt andet Seiko ure mange typer af ure, der kan pryde dit håndled uanset, hvilken stil og hvilken begivenhed du ønsker at anvende uret til. Blandt andet tilbyder Seiko ure en serie af stilrene ure til både mænd og kvinder, som kan bruges til både hverdag og fest.

Julen er især børnenes fest – ikke mindst på grund af gaverne, nisserne og julelysene, som springer i øjnene, når vi bevæger os udenfor. For de mindre børn kan det være svært at finde på gaveidéer til. Der er stor forskel på, hvad der hitter hos storebror på 5 år, som måske gerne vil fordybe sig i LEGO eller diverse brætspil, og lillesøster på 1½ år, som netop er i gang med lære sproget og kan bruge gaver, hvor der undersøges og bygges. Her kan for eksempel træklodser være et hit.

De større børn er ofte mere bevidste omkring, hvad de mangler, og hvad de har brug for. Tøj, høretelefoner og elektronik begynder at blive et hit, ligesom indretning på værelset begynder at være interessant for de større børn og teenagere. Børn i denne alder begynder også at blive stilbevidste og finder ud af, hvilken stil af tøj og indretning, de er mest tiltrukket af. Det kan derfor være anbefalelsesværdigt at tage dit store barn med på tur i Magasin eller andre storcentre for at blive klogere på, hvad han eller hun synes, er det fedeste.

Når børnene skal kreere gaverne til bedsteforældrene, moster eller onkel, så findes der et hav af gode og brugbare DIY gaveidéer. Et sikkert hit kunne være at købe et headset, som kan bruges til smartphone og tablet og lad så børnene – både store og små – dekorere ledningen med perler. En nem og enkel måde til at sætte sit eget præg på noget, som vi bruger meget i hverdagen.

ANNONCE
Del

Seneste nyt