Aniston

Julegave til fyren

Julen er så småt over os, og julegaverne skal i hus. Men hvad vil fyrene have?

At købe gave til kæresten er ikke nemt - du vil selvfølgelig gerne give ham noget, som han bliver glad for, men hvad? Jeg satte mig for at lave en rundspørge, og valgte at kontakte nogle af de mere kendte ansigter her på Aniston.dk & Connery.dk. (De rigtige brugernavne er kendt af redaktionen)
ANNONCE
Julegave til fyren
I denne søde juletid snakker alle om at være i god tid med gaverne, men lur mig om ikke de fleste alligevel først får købt deres gaver i sidste øjeblik - jeg gør i hvert fald - ikke af lyst, men af nød.

Jeg har spurgt, hvad pigerne på community vil give kæresten i julegave, hvis de helt selv får lov at vælge - her er hvad der kom ud af det:

Maria, 24:

"Jamen jeg ved ikke, om jeg er så spændende at spørge. Jeg har for længst fundet ud af, at mænd vil have hårde pakker... Eller et 10-turs-klippekort til 10 blowjob's "whenever, whereever"... (Har faktisk gjort det sidste en gang...)

Men jeg ville nok give ham et computerspil, som jeg også selv gad spille, hehe, egoistisk, i know...

Og min ynglings parfume til mænd + udskifte alt det af hans tøj, som jeg syntes var grimt....

Og sidst men ikke mindst ville jeg give ham et 10-turskort til at slikke mig... en ren foræring!"


Okay - det er jo ærlig snak...

Men ovenstående er jo ikke interessant for dig, som jo skal finde en gave til fyren derhjemme, så jeg tog mig den frihed at forhøre mig om, hvad tre af Connery's velkendte brugere ønsker sig.

Det kom der lidt interessant snak ud af.

På spørgsmålet: "Hvad siger du til hende, at du ønsker dig?" kom følgende kommentarer:
ANNONCE
Julegave til fyren
Peter, 33:

"At jeg har alt, men altid kan bruge gode oplevelser som en romantisk weekendtur til Paris, en tur i teateret med efterfølgende god middag.

Ellers ønsker jeg mig altid små, men eksklusive ting som italienske silkeslips, Kashmir-sweater, Boss undertøj og så videre."


Martin, 29:

"På min ønskeliste står det obligatoriske: Undertøj, CD'er, duftevand, trøjer, t-shirts og så videre.

Disse ting, hvoraf nogle er 'need-to-have', er altid fede at få, desuden skal det være noget, som hun ligesom også får glæde af, som f.eks. undertøj..."


Anders, 23:

"Min ønskeliste varierer ikke voldsomt fra år til år. Den er som regel sammensat af 3-4 forskellige DVD-film, 3-4 forskellige GameCube spil og noget lækkert værktøj (elsker dyrt kvalitetsværktøj!). Desuden ønsker jeg mig i år blandt andet også noget kvalitetsgrej til køkkenet såsom en god blender og en cappuccino maskine."

Det er jo udmærkede ønsker, og jeg kan sagtens se mig selv i flere af de nævnte ønsker. Men er det virkelig det d'herrer ønsker sig, eller er det blot for at bevare husfreden, disse noget moderate ønsker fremdrages?

Til spørgsmålet "Hvis du selv kunne bestemme, hvad ville du så have af hende?" kom der følgende respons:
ANNONCE
Julegave til fyren
Peter, 33:

"At blive placeret i dobbeltsengen med et stort glas whisky og en cigar, hvorefter hun kommer ind med en af hendes lækre veninder iført lingeri fra Aubade og laver den vildeste trekant med mig...

Naturligvis mens de kalder hinanden for so og til sidst slås om hvem af dem, der skal have klatten!"


Martin, 29:

"Jeg vil i den grad gerne have et nyt Burton Snowboard, fordi mit gamle Nokia-reklame board er ved at dø. Der er faktisk ikke andre ting, jeg ønsker mig så inderligt."

Anders, 23:

"Ja, her kunne man så forvente, at jeg ville ønske mig et eller andet helt specielt. Altså når nu jeg selv har muligheden for at bestemme. Det gør jeg dog ikke rigtig.

Jeg er nok lidt gammeldags på dette punkt, men jeg ønsker mig rent faktisk de ting, jeg siger. Hun spørger mig, hvad jeg ønsker mig, og jeg svarer hende.

Så simpelt er det faktisk. Det er ikke som, når piger/kvinder siger én ting og i virkeligheden mener noget helt andet. Det bruger vi drenge ikke (jeg gør i hvert fald ikke)."


Jeg spurgte til sidst, "Hvorfor er der forskel på det, du siger, at du ønsker dig, og det du rent faktisk, allerdybest inde helst så lå under træet?"
ANNONCE
Julegave til fyren
Peter, 33:

"Der skal være rimelighed i tingene - jeg kender min kones holdning til trekantsex, og derfor ville det være en træls situation at sætte hende i.

Derfor kan man ligeså godt være realistisk i sine ønsker og lægge op til, at begge parter får en god jul, da det på sigt kan gøre hende så glad, at det ender med, at hun forærer mig hendes superso og sig selv i julegave om et par år!"


Martin, 29:

"Jeg gider ikke begynde at sige til hende, at jeg ønsker mig så dyre ting som Burton-boardet, da hun ikke har en snebolds chance i helvede for at få råd til det. Derfor køber jeg det selv.

Trods det skal hun have noget at give mig, den højhellige aften, og lur mig om ikke jeg bliver glad nok for at modtage noget Frank Dandy superwear.

Alene det at se forventningen til min reaktion i hendes øjne er nok til, at jeg lyser op i ét stort smil..."


Sådan set nogle gode forklaringer, der kommer her, og Peter, såfremt din langsigtede plan kommer til virkelighed, så må du jo lige sige til.

Den opmærksomme læser har nok opdaget, at Anders ikke ændrer på sin ønskeliste overfor kæresten - her er hans begrundelse:
ANNONCE
Julegave til fyren
"Det virker som regel på den måde, at jeg afleverer en liste til hende med nøjagtig de ting, jeg ønsker mig. Der er intet overladt til hendes "kvindelige intuition".

Jeg skriver for eksempel nøjagtig, hvilket mærke den blender, jeg ønsker mig, skal være; og er det en ting, der kan købes på nettet, skriver jeg endda, hvor hun kan købe den.

Jeg fortæller hende aldrig, at jeg ønsker mig tøj, da jeg i virkeligheden foretrækker at vælge mit tøj selv.

Alt dette arbejde gennemgår jeg år efter år, men til hvilken nytte? Jeg har endnu ikke fået én eneste af de ting, der har stået på min ønskeseddel.

For det synes kvinder jo ikke er sjovt, vel? Næææh, deres gaver skal være kreative og personlige og alt sådan noget.

Ville dog engang imellem ønske, at de kunne forstå, at hvad der virkelig kan gøre mig glad er en Star Wars DVD-box og ikke en times kurbad med massage og en eller anden hvid uldtrøje!"


Så håber jeg, at det har givet et lille indblik i, hvad fyrene ønsker sig - desværre findes der bare ikke en facitliste, men nu har du da lidt at gå efter.

Og er du helt lost, er jeg ret sikker på, at du rammer rigtigt med en gave herindefra: Pinkpussy.dk.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce