Aniston

Julefrokost

Var det så festligt, at du ikke kan vise dig på jobbet mandag?

Julefrokost
Julefrokoster med kollegerne er som regel sjove og giver god mulighed for at sludre og hygge uden at snakke Power Point-præsentationer - eller i hvert fald snakke om dem på en anden facon.

Men selvom du bare slet ikke er på arbejde, når man er til firmajulefrokost og sidder og skåler i dyr hvidvin med den administrerende direktør, ja så kan julefrokosten alligevel få betydning for dit job.

Firmajulefrokostens no-gos
Du kan selvfølgelig håbe på, at din afdelingschef drikker sig stiv og ørler i garderoben, så du altid har noget på ham. 

Men tænk også på, hvordan du selv opfører dig undervejs... 


Aniston.dk har samlet en række no-gos til firmajulefrokosten:

- Lad være med at svine arrangementet til. Synes du, maden er klam, underholdningen er lam, og vinen smager af sure druer, så lad en anden nævne det først.

- Det giver lidt sig selv: Men lad nu være med at lege "bunden eller resten i håret" med den dyre vin! Det er ikke sjovt at have været "hende den stive, der dansede på bordene med toiletpapir på stiletten og nederdelen nede i strømpebukserne" på mandag. Hold bare lidt igen...

- Tænk før du taler! Sidder de andre ikke og råber "Fissøøø" ud i rummet hvert femte minut, så er det nok ikke the way to go!

- Tal pænt - også selv om du synes, direktionssekretæren er dum som en dør.

- Hold igen. Det kan godt være, din chef sidder lige der uden nogen på skødet. Men lad være med at sætte dig på skødet af ham/hende for at tale løn eller fortælle, hvor god du er.

- Det skal man selvfølgelig aldrig: Men lad for guds skyld (også) være med at køre spritkørsel hjem fra firmajulefrokosten!

- Og nej, det giver heller ikke plusser i bogen at knalde med chefen eller din assistent i kopirummet!

Tør du komme på arbejde på mandag??

Foto: Istockphoto.com
ANNONCE
Del

Seneste nyt