Aniston

Julefrokost anno 2005

Årets vel nok største begivenhed

Lørdag den 10. december 2005 løb en af årets største begivenheder af stablen, og folk fra nær og fjern var myldret til København for at deltage i DotGEIL-skribenternes julefrokost.
Julefrokost anno 2005
I starten af november blev datoen for julefrokosten afsløret, og samtlige skribenter så frem til lørdag den 10. december 2005, som små børn, der venter på at få den første julegave.

Kom nu til tiden for h******!

Da vi generelt er dårlige til at overholde deadlines, mødetidspunkter, og hvad man nu ellers kan komme for sent til, blev der skrevet i skribenternes fora: "I bedes komme klokken 19.00 og kom nu til tiden for h******!"

Man kan vel sige, at det var et vink med en vognstang! Men, nu hvor vi så pænt var blevet bedt om at møde til tiden, så fik vi aftalt, at dem, der kom langt fra - eller som ikke vidste, hvor det var, skulle mødes under uret inde på Hovedbane-gården klokken 18:00.

Ingen vidste rigtig, hvor mange vi skulle mødes, men da klokken var 18:10, bevægede 11 feststemte skribenter sig ned mod en bus. Efter lang tids venten kom den endelig, og hele 20 minutter før tid, nåede vi frem til Showoff, Cronite og en låst dør. Neua, der havde nøglen, var ikke lige kommet endnu.

Men efter endnu et par minutters venten, kom Neua med nøglen, og vi blev lukket ind i varmen. Herefter blev folk sat i gang med at dække bord, sætte bar op, sætte musik på og i det hele taget gøre det rigtig julet!

Årets skribenter

Da den udsøgte middag var vel overstået, nåede vi til punktet, hvor årets skribenter 2005 skulle kåres. Fra Connery.dk blev Chradser kåret som årets skribent for andet år i træk, så han kunne endnu engang gå hjem med "Omgangsluderen".

Andenpladsen gik til John Elton, der fik et gavekort.
ANNONCE
Julefrokost anno 2005
Aniston.dk løb Vicho af med "Omgangs Stodder-en" og titlen som årets skribent, og det på grund af hendes store engagement og arbejde på maga-sinet. Catharina fik andenpladsen, og ligesom John Elton fik hun også et gavekort.

Herefter stod den på fest, snak og druk, hvilket varede lige til den lyse morgen.

Sent dagen efter kunne man stå op til billeder og masser af kommentarer i skribenternes interne forum, hvor Neua klokken 21.14 skrev: "jeg er lige kommet hjem, , , , ..... f*** I sviner!" hvilket er det bedste levnedsbyrd for, hvor festlig en jule-frokost, det var!

Tror du ikke på det, kan du se andre festlige beviser på DotGEIL's ultra fede festgener i artiklens galleri.

Glædelig jul og god fornøjelse!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce