Aniston

Julefrokost anno 2004

Lørdag den 11. december 2004 holdt Aniston.dk og Connery.dk julefrokost...

"Jeg glæder mig i denne tid, nu falder julesneen hvid, så ved jeg, julen kommer..." med alt, hvad der dertil hører. Folk fra nær og fjern samles til julefrokoster rundt om i landet. På Aniston.dk gjorde vi ingen undtagelse.
Julefrokost anno 2004
Lørdag den 11. december 2004 klokken 19:00, var redaktionen fra både Connery.dk og Aniston.dk sat i stævne i en baggård i København.

Det var med stor spænding, at undertegnede et par dage forinden drog fra det store udland hjem til den danske hovedstad for at møde de lækre fyre fra Connery.dk og de dejlige tøser fra Aniston.dk.

Ædruelighed og tømmermænd

Festen startede stille og roligt. Alle var ædru, og der blev hilst en masse. Specielt havde alle glædet sig til at se de af de nye skribenter, som endnu ikke har været et smut forbi Jacques, samt gense andre og mere kendte ansigter. Dog var der også et par stykker, der havde lidt tømmermænd fra en tur på det netop omtalte diskotek dagen i forvejen - ikke en fredag uden Jacques!

Der blev arbejdet hårdt på middagen. Den var bestilt udefra, men dukkede selvfølgelig op halvanden time før de to magasiners skribenter ankom. Derfor stod et par fyre ude i køkkenet og forsøgte at holde retterne lune - dog uden held. De havde ikke helt overvejet at tænde for blusset, mens de rørte rundt i tarteletfyldet...

Årets skribenter

Men middagen kom endelig på bordet, og de sultne skribenter fik fyldt maverne, mens sprutten efterhånden også fandt vej til ganerne. Det var en hyggelig middag med alt, hvad der dertil hørte - og selvfølgelig også julefrokosttraditionen: "Kåringen af 'Årets skribent' på henholdsvis Connery.dk og Aniston.dk."

På Connery.dk var det den formidable Christian Holger Mygind aka Chradser, der løb af med titlen og pokalen, "Omgangs Luderen".

På Aniston.dk var det undertegnede, der løb af med titlen og "Omgangs Stodderen".

Med titlen og pokalen hører der selvfølgelig også en tradition med. Vedkommende der bliver udnævnt til 'Årets skribent' skal bunde en pokal sprut. Denne gang var det "Navy Shots", der blev hældt i.

Undertegnede tænkte: "Hey, jeg er jo en tøs, de drenge kunne da aldrig finde på at fylde pokalen helt op med det stads og bagefter få mig til at drikke det..."

"Wrooong!"

Det kunne de godt!

Jeg kan tilføje, at "Navy Shots" kun er beregnet til shotsglas - ikke ting der er ret meget større...
ANNONCE
Julefrokost anno 2004
Fuldskaben tog fat

Efter kåringen gik folk for alvor i gang med sprutten. Der var indkøbt omkrig 30 flasker til de næsten 25 tørstige skribenter. Derudover var der hyret to tøser til at stå bag baren. Fra Aniston.dk's side havde vi helst set, at det var 2 lækre fyre, der i bedste Tom Cruise Cocktail stil skulle stå og blande drinks. Men nej, der var intet guf til os. Ingen bartendere man kunne komme til at tage lidt på eller klappe i måsen...

Det forhindrede dog ikke nogen blandt skribenterne i at tage lidt på "Connery Fyrene" - nogle var mere begejstrede end andre...

Og selvom Aniston.dk er et tøsemagasin var kameraet mest af alt i fyrenes hænder. Derfor må det beklages, at der ikke er så mange billeder af de lækre fyre; men derimod en hel del af "Aniston Tøserne"...

De mange mysterier...

Festen fortsatte og alle blev mere og mere stive. Især efter utallige drukspil - nogle mere hæderlige end andre.

Al denne sprut gik til hjernen, og det resulterede i en hel del uopklarede mysterier.

Det er en stor gåde, hvordan 25 mennesker kan udrydde omkring 30 flasker sprut, ligesom det, for mange af festens deltagere, er en stor gåde, hvordan de kom hjem.

Og det er en stor gåde, hvor alle folk forsvandt hen - nogle tog videre, andre tog hjem, og en enkelt valgte at sove i en busk...

Alt i alt var det en alle tiders sjov julefrokost; og vi glæder os allerede til dén næste år!

Glædelig jul og godt nytår!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce