Aniston

Julefilm

Vidunderlige julefilm

December måned er kommet, og mens vi som små børn venter på det bliver juleaften, så vi kan få lækker julemad og åbne julegaver, hvad er så bedre at bruge ventetiden på, end at se nogle af de mange vidunderlige julefilm.
Julefilm
It's a wonderful life
På dansk: Det er Herligt at Leve.
Film fra 1946, med Donna Reed, James Stewart og Lionel Barrymore i hovedrollerne.

Handling
George Bailey er en god og hjælpsom mand, som gør alt for sin familie, sine venner og alle folk, han møder. Han havde store drømme om at komme ud og se verden, men bliver mere eller mindre tvunget til at blive i den lille by, Bedford Falls.

Han har kun lige penge nok til at forsørge sin familie, men alligevel er han der altid med en hjælpende hånd eller en skilling, hvis nogen har brug for det.

Alle elsker ham, undtagen den rige og ondskabsfulde Mr. Potter som gør alt for at ødelægge ham.

En juleaften bliver det dog for meget for George, og han tænker på at begå selvmord, men i sidste øjeblik bliver skytsenglen, Clarence sendt ned til ham for at prøve at få ham på andre tanker.

- En vidunderlig film, som giver én noget at tænke over, samt rammer en lige i hjertet...

Miracle on 34th Street
På dansk: Miraklet På Manhattan.
Film fra 1947 med Maureen O'Hara, John Payne, Edmund Gwenn, Gene Lockhart og Natalie Wood i hovedrollerne.

Handling
En ældre herre, som kalder sig Kris Kringle, ansættes som julemand i stormagasinet, Macy's. Hans venlige sind og gode humør sætter snart gang i julestemningen hos både kunder og ansatte. Dog med undtagelse af Doris Walker, der er enlig mor og opdrager sin datter, Susan til ikke at tro på, at julemanden findes i virkeligheden.

Men da Kris erklæres for sindssyg og stilles for retten, bliver alle tilhørernes tro på julemanden sat på en meget hård prøve. For findes julemanden, eller er han kun opdigtet?

- En rigtig julehyggefilm, som bringer troen på julemanden frem.
ANNONCE
Julefilm
The Snowman
Tegnefilm Fra  1982

Handling
En lille dreng vågner en morgen og opdager, at alt udenfor er blevet dækket af sne. Ellevild af glæde suser han ud i haven og laver en snemand.
 
Om aftenen falder han hurtigt i søvn, men vågner igen ved midnatstid og beslutter sig for at se til sin snemand. Han åbner døren, og kan ikke tro sine egne øjne: Snemanden er blevet levende!

Det bliver starten på et varmt og magisk venskab samt et utroligt eventyr, hvor de to venner flyver til Nordpolen og møder julemanden.

- En sød juletegnefilm som kan ses af folk i alle aldre...

 
Ingen jul uden julefilm og julehygge.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce