Aniston

Juledage med tid til inspiration

Er dine juledage lig med rejsedage og tid til inspiration? Synes du om arkitektur eller søger du inspiration til ny indretning, vinduespartier eller køkkener. Så læs lige med her!

Jeg bruger meget tid på inspirationssider, Pinterest og Instagram. Jeg elsker også at fordybe mig i boligmagasiner med en god kop the. Især i denne tid med mørke timer og regn på ruden, er det ekstra hyggeligt med levende lys, et varmt tæppe og inspiration fra diverse medier. I kender sikkert til Pinterest, hvor siden fungerer som en opslagstavle og du så kan ”pinne” de billeder og artikler, som du synes er spændende. Her kan man også selv oprette mapper og lave opslagstavler, der passer indenfor mappekategorien. 

Jeg har f.eks. lavet en mappe med layout-inspiration, som jeg ofte lige tager et kig i, når jeg skal lave nyt markedsføringsmateriale eller emballage til WITHWHITE. Hvis du har lyst til at se mine ”pins”, kan du se dem her

ANNONCE
Juledage med tid til inspiration

Men jeg har netop fundet en ny side, som er helt vildt inspirerende og meget brugbar – især hvis du søger inspiration til bolig eller er vild med arkitektur. Måske kender du den allerede; den hedder Divisare.com.

Da mig og min kæreste var på ferie i Italien i sommer, havde vi svært ved lige at få overblikket over hvilke bygninger vi skulle se. Så der kunne jeg godt have brugt denne side! Den er nemlig super smart i forhold til rejsemål, da du kan gå ind under kategorien ”Atlas of architecture” og vælge den by du skal besøge. Måske har du en rejse i vente til jul eller nytår? Så kan du nemt finde frem til de forskellige bygninger du gerne vil se. Hvis du skal blive i Danmark, så har du også muligheden for at tjekke Aarhus og København, da de er en del af det udvalgte atlas. 

Jeg har lige opdaget denne bygning i Århus, SLETH's tegnestue, som jeg helt sikkert lige skal hen og se. 

ANNONCE
Juledage med tid til inspiration

Står den på idegenerering til ombygning eller søger du inspiration til indretningen, så er Divisare også super god. Du kan enten søge efter materialer eller rum. Er du vild med marmor, er der en samlet kategori for projekter i dette materiale. Den helt store forskel fra Pinterest, er at billederne på Divisare er nøje udvalgt og i meget høj kvalitet. Udover det, så får du information om hele projektet, når du trykker dig ind på det billede, du godt kan lide. Du har altså mulighed for at se mere af rummet, og studere andre materialer og detaljer fra samme hus. 

Jeg er helt vild med dette projekt af Tham & Videgaard arkitekter. Huset er bygget i Gotland, Sverige og er udformet som en lukket firkant med et atrium i midten. Det enkle valg af materialer passer perfekt med husets rene linjer. Rummenes funktion og indretning passer sammen, og der er tænkt over mange detaljer. F.eks. er gulvet i spisestuen hævet til en bænk, og går i perfekt forbindelse med vindueskarmen. En spændende bolig, i smukt landskab med sne omkring og ild i pejsen - et perfekt sted til en juleferie! 

ANNONCE
Juledage med tid til inspiration
Del

Seneste nyt

Annonce