Aniston

Jul på slottet

5. december

"Internetforbindelse? Nu er det her jo et gammelt slot, og den gamle greve var ikke ligefrem tilhænger af Internettet.  Han mente ikke det nymodens pjat passede til slottet, så derfor..." Thomas blev bleg og pludselig meget svimmel. Kunne det virkelig passe, at der ikke var Internet? Hvordan kunne man leve uden Internet? Hvordan han selv leve uden Internet? Det hele sortnede for Thomas.
ANNONCE
Jul på slottet
Mads sukkede dybt. Godt nok havde den gamle grev Lasse ikke altid været lige nem at danse med, men Thomas var simpelthen... Ja, han var i hvert fald værre. Mads hankede op i Thomas og slæbte ham med møje og besvær op i sengen, mens han gik og mumlede noget om, at det var spil af tid at være butler. Han kunne have været blevet så meget andet - for eksempel hushovmester, som hans mor havde foreslået ham. Men nej, han skulle absolut vælge at være butler.
 
"Rise and shine sleepyhead" Thomas åbnede forsigtigt øjnene "Argh!!!" Han stirrede direkte ind i fitnesssmølfens ansigt. Var det her en drøm, eller var det virkelighed? Blev han virkelig vækket af fitnesssmølfen, eller var det fatasien, der løb af med ham? "Kom så, du kan jo ikke ligge der hele dagen. Vi skal ud op prøve kræfter med den utroligt spændende motionsform, kapgang. Hop nu ud af sengen og i træningstøjet" "Jamen jeg har jo ikke fået aftensmad..."

Thomas var lettere forvirret. Det sidste han huskede var at Mads fortalte, at der ikke var Internet og derefter var alt sort. "Aftensmad? Jamen lille skat, det er tirsdag den 5. december  og klokken er 9:15 - det er tid til træning." Thomas tumlede ud af sengen, mens fitnesssmølfen lavede englehop.
 
Ti minutter senere stod de nede på gårdspladsen og i gang med opvarmningen... Det vil sige, at Thomas allerede var døden nær og kæmpede en brav kamp for at trække vejret ordentligt, mens fitnesssmølfen hoppede løs som en kænguru på Ecstasy.

Pludselig stoppede han op og begyndte at forklare om dagens tortur. "Kapgang er en offensiv form for gang, hvor man skal tilbagelægge en lang distance på så kort tid som muligt. Til forskel for løb skal den ene fod altid have kontakt med jorden. Det er meget enkelt se bare her"
 
Fitnesssmølfen begyndte at vrikke energisk med numsen, mens han på en eller anden måde også kom fremad. Thomas kunne ikke helt gennemskue denne sære form for motion. Den turkis-, lilla- og pinkklædte smølf, med det turkise pandebånd og de matchende benvarmere opdagede, at Thomas stod tilbage og så meget fortabt ud. "Altså Thomas skat, det er slet ikke så svært... Nu skal jeg hjælpe dig." Han stilte sig helt tæt om bag Thomas og placerede hænderne på hans hofter.  "Hvad laver du menneske? Er du blevet sindssyg?" Thomas var meget overrasket of forskrækket.  "Rolig mulle, der sker ikke noget... Jeg bider ikke særlig meget!"  
 
Thomas var egentlig meget åbensindet og havde slet ikke noget imod homoseksuelle mænd - så længe de holdt sig langt væk fra ham. Så det med at have én stående lige bag sig - så tæt, at man kunne mærke alt inklusiv bulen i hans bukser - var for meget for Thomas, og han var nærmest paralyseret. Han kunne ikke rokke sig ud af stedet. Thomas så hele sit liv passere foran ham. Løbeturen dagen før havde været det værste, han nogensiden havde været ude for, altså lige indtil han havde set den mærkelige skikkelse i haven. Men det blev selvfølgelig overgået, da han fandt ud af at der ikke var noget Internet, og det blev igen overgået af kapgang med en fitnesssmølf... Det her var tortur ud over alle grænser og det kunne bare ikke blive værre.

Kan Thomas leve uden Internet? Er hushovmester og butler ikke det samme? Hvordan ser en Kænguru på Ecatasy ud? Er M. Show bøsse, og er han vild med Thomas? Kan kapgang egentlig betegnes som en sport? Lidt efter lidt opstår der flere og flere spørgsmål. Vil man få svar? Følg med igen i morgen...
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce