Aniston

Jonathan Taylor Thomas

En af de lækre fyre i Hollywood

Jonathan Taylor Thomas
Med blå øjne og lyst brunt hår blev Jonathan født den 8. september 1981 i Bethlehem, Pennsylvanien, og blev døbt Jonathan Taylor Weiss.

Som 5 årig flyttede han med familien til Sacremento i Californien hvor han begyndte at arbejde som model, både i blade og på tv. Han var med i reklamer for Burger King, Canon, Kelloggs, Mattel og mange andre.

Efter hans først tv-optræden begyndte folk at få øjnene op for den lille charmerende og talentfulde fyr. Han fik dobbeltrollen som "Lille Tim" og "Unge Scrooge" i en teaterproduktion af Charles Dickens "Et Juleeventyr". I starten af 1989 begyndte så hans tv-karriere for alvor med rollen som Kevin i Tv-serien "The Bradys"
ANNONCE
Jonathan Taylor Thomas
I 1991 flyttede Jonathan - og familien - til Hollywood i Los Angeles for at fremme hans skuespillerkarriere. I Hollywood fik han rollen som "Randy" i ABC"s hit sitcom "Home Improvement" eller "Ti tommelfingre" på dansk. Rollen som "Randy" sikrede ham stjernestatus som 10 årig. I og med han blev en stjerne mente hans agent, at han skulle have et lidt mere fængende navn end Jonathan Taylor Weiss, så Weiss blev til Thomas - der er Jonathans bror mellemnavn. Efter 7 år som Randy, forlod Jonathan i efteråret 1998, serien for at koncentrere sig om, at få en ordentlig eksamen.

Udover at være Tim Allens søn på tv, har Jonathan lagt stemme til adskellige tegnefilm. Her kan nævnes "unge Simba" i "The Lion King" og "Pinocchio" i Disneyfilmen af sammen navn.

Han har også lagt stemme til "Scooter" i "Scooter"s Magic Castle" som er et cd-romspil for de helt små.

I 1995 debuterede Jonathan som filmskuspiller i Disneyfilmen "Man of the House" hvor han blandt andet spillede sammen med Chevy Chase. Senere samme år spillede "Tom Saywer" i filmen "Tom and Huck". I film "Wild America", der er baseret på dyre-fotografen Martin Stouffer"s liv, spiller han Martin Stouffer"s lillebror Marshall.

I hælene på "Wild America" kom filmene "I"ll Be Home for Christmas", "Speedway Junky" og "Walking Across Egypt".

Jonathan Taylor Thomas" karriere er kun lige begyndt, og efter min mening vil verden gå glip af en lækker fyr hvis han går i glemmebogen!
ANNONCE
Del

Seneste nyt