Aniston

Johnny på Retro

Johnny Deluxe og Southern Comfort

Det var den aften, hvor det endelig var blevet forår. Og den aften, hvor Johnny Deluxe spillede på Retro. Det var den aften, hvor jeg troede, jeg måtte tage helt alene i byen. Og det var den aften, hvor jeg lærte at drikke Southern Comfort.
Johnny på Retro
Hvor var det dog herligt at kunne bevæge sig udenfor uden at fryse
Jeg havde ellers forberedt mig på at sidde og suge i min strawberry daiquiri alene, da både "Sitle" og "Vicho" svigtede på grund af sygdom. Heldigvis var der et par McDonald-kollegaer, der ikke går af vejen for en lille bytur. Så jo, os der bor på Fyn har venner.

At komme på Retro var som altid en fornøjelse. Selv dørmanden, med det professionelle hårde ydre, er behagelig, venlig og til at snakke med.

Bartenderen tøvede ikke, da jeg spurgte ham, hvilken flaske sprut han kunne anbefale selskabet. Med øvet mine trækker han en Southern Comfort ned fra hylden. Iirrkk, tænker jeg. Det ligner jo nærmest whiskey! Men man lærer jo noget nyt hver
dag, og nu har jeg fået mig endnu en last!

Johnny Deluxe spillede ved en 3-tiden. Og selv om det kun var en halv times tid, så var det masser af gang i den fra start til slut. Der er ikke noget, der kan få folk på dansegulvet som en omgang god pop, de kan skråle med på. Og der blev skrålet. De spillede alle deres hits, og Johnny så som altid gudefræk ud.

Så det var en smule beruset i Southern Comfort og Johnny bevægede jeg mig hjem gennem de lyse, menneskefyldte gader. Det var nærmest lunt og fuglene sang. Ja, nu nærmer byturenes årtid sig så sandelig, og så er der ikke længere nogen undskyldning for at blive hjemme.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce