Aniston

Johnny English - Reborn

Som titlen antyder, er Rowan Atkinson tilbage i rollen som den særprægede MI7-agent.

4 ud af 6 stjerner
Johnny English - Reborn
I denne efterfølger til Johnny English (2003), er vi vidne til en film, som desværre ikke lever op til forgængeren, men som på den anden side har mange gode elementer gemt oppe i ærmet.

Johnny English (Rowan Atkinson), den mest selvdestruerende agent til dato, havde for fem år siden en sikkerhedsopgave i Mozambique, hvor han havde ansvaret for landets præsident.

Han fejlede denne opgave, da det alligevel lykkedes snigmordere at myrde præsidenten, og som førte til at Johnny English blev smidt af MI7´s agenthold.
ANNONCE
Herefter forsvandt han til Tibet, og levede sammen med de tibetanske munke. Men nu mangler nationen Johnny English, og han bliver  endnu engang sat på MI7's agenthold. Her får han til opgave at opspore en gruppe af snigmordere, som vil myrde den kinesiske premiereminister.
ANNONCE
Er det sjovt?
Det er et utrolig simpelt plot, som bliver ført frem med en håndfuld plathumor, opfindsomme actionsekvenser og en hel række kendte skuespillere.

Når det er sagt, er det værd at bide sig mærke i forskellige ting.
For hvis man skal se på den lidt mere negative side af filmen, så er humoren ikke altid lige sjov, og virker i mange tilfælde for plat. For når filmen forsøger at være sjov, kan man som tilskuer i alle tilfælde regne ud hvad der sker. Det tager simpelthen det interessante ud af filmen, og gør den alt for forudsigelig.

Endvidere skaber det slet ikke spænding eller dynamik, og som tilskuer kan jeg ikke længere grine af det jeg ser. Jeg kan kun trække på smilebåndet.

Det er en stor skam, for det kunne meget let havde været undgået, og filmen kunne have vundet utrolig meget ved det.
ANNONCE
Når det er sagt vinder filmen meget ved at have gennemførte actionprægede scener, hvor Johnny English på en kludtret, men også elegant facon, for viklet sig ud af faren, og overvinder den på mesterlig vis.
Skal den ses?
Af principper, som jeg ikke vil komme ind på her, så skal alle film ses.

For det er i sidste ende ikke en filmanmelder, som skal fortælle folk hvad de skal synes, og hvad de ikke skal synes. Det er kun en selv, som kan give den bedste anmeldese af en film.
ANNONCE
Men hvis du er fan af Rowan Atkinson og hans karismatiske personlighed, så er det bare at gribe den der sidder dig nærmest, og tag personen med i biografen for at se "Johnny English - Reborn".


"Johnny English - Reborn" har premiere den 6. oktober 2011.
Del

Seneste nyt