Aniston

Johnny Depp

Alle elsker ham. Hvordan kan man lade være!

Johnny Depp
Manden med de borende øjne, stilen og attituden pudset af til svigermor og badboylooket naglet.

Hvem er han? Han er John Christopher Depp d.II. Han er 41 år, født i Owensboro, Kentucky og kommer fast sammen med Vanessa Paradis.


Manden der har været sat i forbindelse med blandt andre Winona Ryder og Kate Moss, blev faktisk gift allerede som 20 årig, med makeupartisten Lori Anne Allison.

Han flyttede til Los Angeles sammen med sit band "The Kids" og havde i kort tid en lille succes, hvor de bl.a. åbnede for Iggy Pop til hans koncerter. Men karrieren røg i vasken og Johnny begyndte at arbejde som kuglepennesælger over telefonen, alene for at tjene penge til brødet. Kort tid efter gik deres forhold i stykker og de skiltes.

I mellemtiden havde Lori A. Allison dog præsenteret Johnny for Nicholas Cage, og selvom de i starten ikke brød sig om hinanden, blev de faktisk rigtigt gode venner.

Nicholas mente, at Johnny ville blive en god skuespiller og derfor satte han ham i forbindelse med sin egen manager. Kort tid efter fik Johnny sin første rolle i filmen Nightmare on Elmstreet, ganske vist ikke en stor rolle, men nu var vejen brolagt for Johnny så han kunne blive skuespiller.

Siden har man set ham i film med en bred række af genrer. F.eks i Edward ScissorHands, eller Before Night Falls, om den homoseksuelle, Cubanske forfatter Ronaldo Arenas, hvor Depp bl.a. spiller Transseksuel. (Et syn for Guder. Absolut seværdig). Fornylig har vi oplevet ham i Pirates of the Caribean, og det lover også godt for fremtiden. Jeg har ladet mig fortælle at hans produktivitet er på højdepunktet og indtil videre er der lovet fem Deppfilm i 2004.

Det må vi jo sige at vi nok er mange, der er glade for.

Hans karismatiske person og udseende kan smelte ethvert kvindehjerte.

Han har store mørke øjne som suger dig ind i dem. Det er som om han kan se lige igennem dig og kan se alt hvad man tænker.

Ikke nok med dét, men han er også en trofast partner, der har to børn med sin faste kæreste, Vannessa Paradis. De er nemlig ikke gift. Nej, Johnny udtalte i et talkshow at han ikke længere troede på ægteskab. Han havde allerede været gift én gang og det ændrede ikke på deres evne, til at kunne gå fra hinanden. Han forklarede at han fandt det meget smukkere at Vannessa og han, viste deres kærlighed til hinanden, ved at være sammen af egen fri vilje. -Der var ingen andre beviser på deres kærlighed end det.

Smukt! Når jeg hører ham tale, og også når jeg hører ham tale om sådan noget, må jeg indrømme, at jeg ville ønske jeg kunne lære ham bedre at kende. Han virker dyb og sjælden. Jeg finder nogle gange mig selv, liggende på gulvet og klynke efter han har været i TV. - "Hvorfor Gud?? Hvorfor gør du det imod mig?"

Er der så slet ikke noget dårligt ved dette overflødighedshorn af maskulinitet?

Jo det er der da. Han er bange for klovne...!
ANNONCE
Del

Seneste nyt