Aniston

Johnny Deluxe på Arkaden

Aniston Party Crew tog til savleaften på Arkaden

Arkaden i Odense var fredag fyldt med skrigende tøser i alle aldre, selveste Johnny Deluxe havde nemlig indtaget Arkaden, og så blev der ellers fyret op under festen.
Johnny Deluxe på Arkaden
Arkaden er Fyns største overdækkede fest-

kompleks med 7 barer i to etager og et stort torv, hvor det er muligt at opstille en scene. Og på denne scene spillede lækre Johnny Deluxe og hans band fredag aften. Og man må sige, de forstod at fyrer den af, med deres lettilgængelige og glade popmusik.

Der var deres hits, som alle kunne synge med på, som "Vi vil ha' mer'", "Drømmer Jeg?" og selvfølgelig "Elskovspony". Men ellers var det en god blanding af både gammelt og nyt, og det så ud til at publikum var godt tilfreds, der blev i hvert fald sunget med på alle sangene.

Johnny selv var totalt fræk i hans ærmeløse, sorte T-shirt, five-o-clock-shadow og et par tatoveringer på overarmene. Hans bandmedlemmer var kørte den elegante drengerøvsstil i sorte skjorter, og hans korpige var i glimmer og langt lyst hår, så man må sige, der var stil over dem. Der blev danset rundt på scenen og spillet i takt i bedste "Blues Brothers"-stil, og man kunne se, at de nød at stå på scenen.

Johnny virkede nu alligevel en smule genert ved alle de piger, der nærmest lå for hans fødder og skreg, for han var ikke meget for, at lade sine mørke øjne begrave i et par sukkende pigeøjne ret længe ad gangen, og han måtte genert kigge ned, da han sang "lem" i elskovspony. Men pivfræk, det er han nu, ham Johnny.

Desværre var det var lidt som om festen døde, da Johnny forlod scenen.

Aniston Party Crew forsøgte selvfølgelig at få et interview, en autograf eller bare få placeret et Aniston-kort i Johnnys frække baglommer, men der var kamp til stregen om at komme tættest på og kæmpe dørmænd, så Partycrewet måtte se sig slået denne gang. Heldigvis fik vi da nogle gode billeder med hjem, som vi kan savle lidt over.

Folk spredtes ud i barerne, hvor der også nogen steder blev festet igennem, men overordnet var der ikke folk nok, til at fylde Arkaden ud. Derfor var der lidt mere caféstemning end diskotek over Arkaden senere på aftenen.
ANNONCE
Johnny Deluxe på Arkaden
Arkaden var denne weekend dækket op til Halloween. I baren blev man betjent af monstre og hekse, og der blev uddelt gratis hugtænder.

Det giver lige et ekstra plus til stemningen, at Arkaden altid er klar med et overordnet tema, som der så bliver pyntet op efter, afholdt konkurrencer til og lignende.

Et stort minus ved Arkaden er dog deres priser! 43 kroner for en stor fadøl synes jeg er lidt hamper. Så man skal have økonomien i orden, hvis man vil drikke sig stiv på Arkaden.

De skulle dog efter sigende have nogle fadølsarrangementer, men om de holder, må Aniston Party Crew undersøge en anden god gang!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce