Aniston

John Masters Organics

God nyhed for din fedtede hud - og så er det økologisk!

Døjer du med fedtet hud? Så har John Masters Organics netop lanceret et naturligt alternativ til dig og din hud.

John Masters Organics
Acne og uren hud er helt ærligt p**** irriterende! Og de produkter, man ofte finder på hylderne, som skal give mindre uren hud, er ofte meget skrappe, og så risikerer man at udtørre huden helt - men bumsen kommer, sjovt nok, stadig?!

John Masters Organics har for nyligt lanceret en ny hudplejeserie, som er målrettet til uren hud, og som er baseret på naturen.

De tre nye økologiske produkter fra John Masters Organics er en ansigtsvask, en mist og en serum, som alle indeholder naturlige og etisk producerede ingredienser.
 
En af seriens hovedingredienser er de såkaldte melbærris (bearberry), som er kendt for at have en antiseptisk virkning på huden, og som desuden indeholder masser af antioxidanter, som jo er så gode for dig, fordi de bekæmper frie radikaler og dermed kan være med til at udsætte hudens ældningstegn.

Bearberry oily skin balancing face wash
Start dagen med at vaske ansigtet i denne ansigtsvask, der passer perfekt til fedtet hud og blandt andet indeholder citrusolier og bekæmper olieproduktionen i din hud samtidig med, at den reducerer porerne og fjerner død hud.

Bearberry oily skin balancing & toning mist 
Rens og forfrisk dernæst huden med denne mist, som hjælper til at afbalance hudens pH, som opstrammer porer og efterlader huden glødende og opfrisket. Mist'en indeholder blandt andet grøn te-ekstrakt, som mætter huden med antioxidanter, mens melbærris ekstrakt hjælper med at reducere talgproduktion.

Bearberry oily skin balancing face serum

Brug til sidst lidt serum, som beroliger huden og regulerer olieproduktionen i huden. Face Serum kan bruges i hele ansigtet eller på særlige områder som en form for behandling - og selvom den er helt flydende og fedtet, når man lige får den i hænderne, så trænger den ufatteligt hurtigt ind og efterlader huden mat og blød.

John Masters Organics Bearberry Dry Skin Balancing Face Wash har en vejl. udsalgspris på 249 kr., Bearberry Oily Skin Balancing & Toning Mist har en vejl. udsalgspris på 259 kr., mens Bearberry Oily Skin Balancing Face Serum har en vejl. udsalgspris på 279 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce