Aniston

Jobportal for unge

Studiejobs, elevpladser og andet ungt arbejde

Leder du efter studiejobbet eller elevpladsen - eller skal du bare bruge et job for ufaglærte unge. Så kan du måske være heldig at finde det på Jobson.dk, som er en jobportal for unge.
Jobportal for unge
Jobson.dk virker umiddelbart nem og overskuelig, og efter en ti minutters søgen og surfen, finder man ud af at, at det netop er, hvad JOBSON er. Rigtig nem og overskuelig.

Er man jobsøgende, behøver man blot skrive, hvad man søger i søgefeltet - for eksempel piccolo, elevplads, studiejob, sælger, afløser og så videre - hvorefter JOBSON viser dig de jobs, der er. Man kan også indtaste en bestemt by og få alle opslag fra den by vist, hvilket er rigtig rart.

Simpel jobagent
Man kan også vælge at lade JOBSON selv søge løbende. Det foregår via en meget simpel jobagent, der virker på den måde, at du indtaster et søgeord og din email, hvorefter du abonnerer på jobopslag med det søgeord.

Et stort minus
Man kan dog ikke oprette sit cv på siden, netop fordi det var JOBSON's mål at gøre siden så nem og overskuelig som muligt. Og spørgsmålet er egentlig, om man overhovedet har behov for at oprette sit cv. De fleste firmaer vil meget hellere have dig til at sende en personlig ansøgning med et relevant cv til deres adresse frem for en standardiseret ansøgning.
ANNONCE
Jobportal for unge
"Vi har valgt at skære helt ind til benet og fokusere på at gøre det nemt for jobsøgende og arbejdsgivere. Ingen endeløse rækker af knapper og valgmuligheder, kun det som er vigtigt: At dit job bliver fundet, og til en ordentlig pris", står der på hjemmesiden.

Dog har de måske skåret lige rigeligt ind til benet, eftersom man ikke kan se nogen dato for, hvornår jobopslaget er blevet lagt online. Det er et meget stort minus!

Et klik værd
Ligeledes er det mest Københavnerområdet, der bliver eksponeret, men det har nok mere noget med virksomhedernes udbud at gøre, end det er JOBSON's skyld. Så søger du job i småbyer og på landet, er JONSON nok ikke stedet for dig. Dog er der da en god portion jobs for hver større by i Danmark.

Og hvis du er jobsøgende, vil det da bestemt være et par
klik værd at kigge på JOBSON - netop fordi den henvender sig til
unge, og fordi den ikke kræver synderlig meget tid og energi.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce