Aniston

Jesse Metcalfe

Den søde og lækre gartner fra tv-serien "Desperate Housewives"

Den unge og lækre gartner, John fra tv-serien, " Desperate Housewives" er mere end begejstret for den smukke Gabrielle Solis. En begejstring, der ikke ligger skuespilleren bag John - Jesse Metcalfe fjernt. Han var selv fra en tidlig alder så optaget af kvinder, at han mistede alle sine venner.

ANNONCE
Jesse Metcalfe
Denne uges lækkerbusk er 28-årige Jesse Metcalve - eller John, som vi kender ham fra tv-serien "Desperate Housewives", hvor han spiller Gabrielle Solises (Eva Longoria) unge gartner og senere elsker.

Jesse er i hjemlandet, USA dog mest kendt for sin role som Miguel Lopez Fitzgerald i tv-dramaet "Passions".

Jesse voksede op i Waterford, CT og begyndte på New York University hvor han studerede film og skuespil på "The Tisch School of the Arts", med målet om at blive instruktør. I denne periode arbejdede han også som model.

Da han var færdiguddannet, sendte hans modelbureau ham til optagelsesprøve på NBC's soap opera, "Passions", hvor han fik rollen som Miguel for næsen af hundrede af andre skuspillere.

Hans fritid bruger han på at spille guitar og skrive musik, samt spille basketball. Han har blandt andet deltaget i "The Hollywood Knights", et velgørendhedshold som skaffede penge til gymnasier i Sydcalifornien.

Optaget af piger
"Desperate Housewives"-stjernen har udtalt, at han som teenager var så fikserert på at jagte piger, at han mistede alle sine venner.  

"Man bliver så optaget af en pige, at man holder op med at hænge ud med vennerne og foretage sig de ting, man plejer at være glad for".

"Du mister grebet i din selvopfattelse og din identitet som mand", siger han og understreger: "Det er aldrig godt".

Jesse har dog også indtil for nylig indskrænket sin begejstring for kvinder til én - Nadine Coyle, der er sangerinde i den britiske pigegruppe "Girls Aloud". Parret har været sammen i otte måneder, men det skulle efter sigende være slut, da de er blevet enige om, at forholdet ikke kunne holde med mindre en af dem opgav karrieren.

Nadine har succes med "Girls Aloud", der netop har udsendt deres " Greatest Hits", som er røget helt til tops. Derudover forbereder pigerne en kæmpe tour og udgiver næste år et nyt album.

Jesse har også booket sin kalender til randen. Hans filmkarriere er lige begyndt at blomstre, og han udtaler i forbindelse med bruddet med Nadine Coyle, at de ikke ønskede at gå fra hinanden, men at arbejdet må komme i første række.

På de skrå brædder
For knap en måned siden florede det i medierne, at Jesse blev indlagt på en afvænningsklinik for at få styr på sit alkoholmisbrug. Dagene forhinden havde han været på en fire dage lang druktur på Hotel Mondrian I Los Angeles.

Når Jesse Metcalfe er færdig med sin afvænningsbehandling, skulle der vente ham en udfordring på de skrå brædder I London. For hvis alt bliver som forventet skal Metcalve afløse Harry Potter-stjernen, Daniel Radcliffe i Peter Shaffers kontroversielle teaterdrama "Equus". Jesse skulle efter sigende have et enormt talent, så det ville være en kærkommen lejlighed for ham til at vise sine evner. 

Hvis Jesse overtager rollen, får vi mulighed for at se mere af den veltrimmede krop, som vi stiftede bekendtskab med i "Desperate Housewives". For stykket kræver nemlig, at den mandlige hovedperson  smider hver en trevl.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce