Aniston

Jesse Eden Metcalfe

Han må gerne slå min græsplæne

Den lækre gartner med den dejlige krop og de kønne øjne fra "Desperate Housewives" og "Passions" er en rigtig lækkerbuks.
Jesse Eden Metcalfe
Hit-serien "Desperate Housewives" har åbnet vores øjne op for den superdejlige Jesse Eden Metcalfe. I serien spiller han Gabrielle Solis's (Eva Longoria) søde, unge 17-årige gartner, som hun indleder et forhold til. I virkeligheden er Jesse 26 år, 1,80 meter høj og født Waterford, Connecticut i USA.

Hans latino-agtige look har han arvet fra hans portugisiske, italienske og franske slægtninge og han er uddannet på "Tisch School of the Arts" på New York University. Tatoveringer har han tre af; en på hoften, en stjerne på venstre håndled og et kors på ryggen.

Under hans modelkarriere sendte hans agent ham til en casting til en rolle i tv-serien "Passions". Han fik rollen og blev et kendt ansigt. Det var dog først efter rollen "John Rowland", i den vildt populære tv-serie "Desperate Housewives", at vi danskere for alvor fik øjnene op for Jesses kvaliteter.

Derudover har han medvirket i rock-gruppen "3 Doors Downs" musikvideo "Let me go" og i fritiden dyrker han basketball og golf samt spiller klaver og guitar. Han er også den eneste celebrity der har medvirket i Ashton Kutcher's show "Punk'd" to gange.

Jesses fantastiske krop kommer ikke af sig selv. Han har udtalt, at han træner fem gange om ugen, fordi han som "John Rowland" ofte går rundt I bar overkrop, og da 20 millioner mennesker kigger på ham, vil han se så godt ud som muligt.

Hvis du drømmer om at score Jesse, så har han en bestemt type piger han går efter. Hun skal være selvsikker, intelligent, kunne lide at have det sjovt, åben for nye oplevelser og vigtigst af alt, hun skal være musikinteresseret.

Det ser dog ud til at han allerede har fundet en ukendt pige, der lever op til hans krav. Forholdet er endnu ikke seriøst, men kan blive det, siger han.

Film

  • "John Tucker Must Die"


  • "Desperate Housewives"


  • "44 Minutes: The North Hollywood Shoot-Out"


  • "Passions"
ANNONCE
Del

Seneste nyt