Aniston

Jesse Bradford

Sød fyr med verdens frækkeste skæve smil

Kan man nogensinde få nok af mørke øjne og skæve smil? Jeg kan i hvert fald ikke, så da jeg så Jesse Bradford i "Bring It On", var jeg solgt. For, er der nogen, der mestrer disciplinen mørke øjne og skæve smil til fulde, så er det ham.
Jesse Bradford
Jesse Bradford Watrouse er født 28. maj 1979 i Connecticut, USA. Og man må sige, han er født under en heldig Hollywood-stjerne.

Begge hans forældre var nemlig skuespillere, dog af den mere beskedne slags, og han selv fik en meget tidlig debut foran de blitzende kameraer. Han var nemlig med i en reklame-film for vatpinde, kun 8 måneder gammel.

Hans første rolle på film var i "Falling in Love" fra 1984, hvor Jesse kun var 4 år gammel. Folk lagde dog først rigtig mærke til Jesse i "King of the Hill" fra 1993, hvor han havde hovedrollen som Aaron Kurlander.

Han blev desuden nomineret til en pris for den rolle.

Han havde dog tid til at gå i skole, på Brien MacMahon High School, i hjembyen Norwalk. Hele hans barndom ser ud til at have været meget normal og afslappet, til trods for hans forældres optræden i utallige reklamefilm og hans egne roller i
Efter High School tog Jesse på Colombia University, hvor han studerede film. Han blev færdig i 2002.

I 1996 fik han så en rolle i "Romeo + Juliet", og så fik tøserne for alvor øjnene op for denne storcharmør. Siden da har han spillet lækkerbuks i flere store ungdomsfilm, så som "Bring It On" og "Swimfan".

Men med rollerne i hans seneste film "Heights" og "Happy Endings" prøver Jesse Bradford at bevæge sig lidt væk fra teen-movie genren. Han har tydeligvis meget mere at byde på end de mørke øjne og det skæve smil. (Selv om det selvfølgelig ikke er dårligt!) Og det beviser han også meget godt.

Fakta om Jesse Bradford

Jesse Bradford er en mystisk fyr, som det er svært at finde ret mange oplysninger om, men her er et par mere eller mindre nyttige oplysninger.

  • Han har både haft fransk og spansk i skolen.


  • Han er ambidekstral. Det vil sige, at han kan bruge både højre og venstre hånd.


  • Han spiller guitar og ville gerne spille Stevie Ray Vaughan i en film om denne, da han er stor fan.


  • Han er enebarn.


  • Hans High School kammerater beskriver ham som "mad cool" og "really smart".


  • Filmografi

  • Flags of Our Fathers (2006)


  • Happy Endings (2005)


  • Heights (2005)


  • Eulogy (2004)


  • Swimfan (2002)


  • Clockstoppers (2002)


  • Acording to Spencer (2001)


  • Dancing at the Blue Iguana (2000)


  • Bring It On (2000)


  • Cherry Falls (2000)


  • Speedway Junkie (1999)


  • A Soldier's Daughter Never Cries (1998)


  • Romeo + Juliet (1996)


  • Hackers (1995)


  • Far From Home: The Adventures of Yellow Dog (1995)


  • King of the Hill (1993)


  • The Boy Who Cried Bitch (1991)


  • The Boys (1991) (TV)


  • My Blue Heaven (1990)


  • Presumed Innocent (1990)


  • Classified Love (1986) (TV)


  • Falling in Love (1984)
ANNONCE
Del

Seneste nyt