Aniston

Jensen Ackles

På opfordring er her super natural fyren

Aniston betræber sig altid på at opfylde sine læseres ønsker, så selvom vi for to år siden havde en artikel om Jensen Arckels, så er han her igen. Denne gang med alt hvad vi kunne hitte af hotte fotos.
Jensen Ackles
Skuespilleren med det danske efternavn som fornavn, har gjort det godt i Hollywood. Hans forældre har åbenbart haft en plan fra den dag, han blev født, således skulle han som eksempel have heddet Justin, men da de mente det var for almindeligt, blev det Jensen.

Allerede som kun fire-årig blev han sendt afsted for at arbejde som model. Efter et hav af auditions giver det i 1997 pote, og han får rollen som den unge Brady i soap-serien Days of our lives. Året efter får han prisen som årets new-commer.

Efter kun tre år i serien tager han i 2000 til canadiske Vancouver, hvor han får rollen som Jessica Alba's bror Ben i serien Angel. Her bliver han til serien slutter i 2002.

2003 bruger han på et par gæsteoptrædener i serien Dawson's Creek, før han 2004 vender tilbage til Vancouver for at spille med i supermand serien Smallville. 2005 får han så rollen som Dan Winchester i serien Supernatural.

Vi vil ikke bruge tiden på flere gentagelser, så læs mere i Malene's artikel, og tjek det opdaterede galleri med hotte fotos.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce